Facebook társkereső vélemények, használja itt valaki?
Leírták itt páran az igazságot és a saját tapasztalataikat, megjön az aktuális ügyeletes feminista, megpróbál beoltani mindenkit, és kijelenti hogy ez mind nem több csak nőszapulás, hát fergeteges 😅 Én alapból nem is erről akartam most írni de elolvasva ahogy a végén lerendezi gyakorlatilag áldozathibáztatva nagyképűen, az tényleg mintha igazolná a jelenséget amiről írtok, és ami manapság más frontokon is dívik a nők kapcsán.
Szóval én csak annyit akartam beírni hogy mostanra akkor úgy látom ez az egész online társkereső biznisz olyan igazi cigókkal való sefteléssé silányult. Erősen túlárazott módon kaptok valami erősen megkérdőjelezhető silány minőséget, ahol menet közben még variálnak és tovább növelik az árat, hazudnak, manipulálnak, és kiderül hogy amit kapsz az is csak hazugság mert sokkal silányabb, hibásabb portréka mint amilyen a képeken és leírásban volt. Nem is értem ezek után minek égetik az emberek ki magukat még mindig társkeresővel. Teljesen tönkrement az egész, már mindenre jó, csak az eredeti céljára nem.
És akkor még arról nem is beszéltünk hogy nem egy olyan lánnyal álltam már párba, aki köszönés meg bármi nélkül küldte az onylfans linkjét, ezt nem akartam felhozni, mert ettől undorodok is úgy ahogy van, de ha már ennyire elfajultak itt a dolgok, úgy voltam ezt is megosztom akkor,azok kedvéért akik kétkednek a dologban.
A társkeresőknek tényleg nincs így már sok értelme, mindenre lehet használni, csak arra nem lassan már, amire eredetileg kitalálták.
Egy olyan elgondolás kéne ahol, csak regisztrálni kell, valami hitelesítéssel, de látható kép nélkül, hogy a csalókat meg a kamusokat ki lehessen szűrni. Írna pár szót magáról az ember, és csak az alapján döntene az ellenkező nem, és úgy beszélgetni egy ideig, aztán más platformot megadni egymásnak ha úgy érzi már mindkét fél hogy van értelme, és estleg már találkoznának, és előtte azért megnéznék egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!