Facebook társkereső vélemények, használja itt valaki?
Én mondjuk nem vagyok egy főnyeremény, van egy kis hasam, azt hittem csak velem csinálják ezt, de akkor nem vagyok egyedül.
Közben meg az a durva hogy nyomatják ezerrel (a fiatalabbak főleg) a nagy elfogadást, közben meg ha valaki nem tökéletes valaki, akkor egy darab szar a szemükben. 🙁
Úgy tűnik igen. 🙁
Vagy ki tudja, ha épp olyanuk van lehet az se jó.
Srácok, ez szánalmas volt.
Nekem bejött az alkalmazás, pedig semmi extra nincs bennem, ráadásul kib@szott válogatós vagyok.
A Tinderhez képest tényleg vegyesebb a kép (ott hamar elsüllyednek a kevésbé népszerű profilok), de azért még így is rengeteg vonzó nő van fenn.
Az is látszik, hogy van jócskán elhagyott profil még a covid időszakból, de ezeket már csak akkor dobja be a rendszer, ha mindenki mást kipörgettél.
A kérdésben szereplő napi néhány új arc csak ezután jön, ha már ez utóbbiakon is túl vagy.
De akárhogy is, többezer aktív nő használja napi szinten, tehát nem azon múlik, hogy ne volna választék.
Inkább azzal a gondolkodással lehet a baj, amit itt bemutattatok egy olyan nyári vasárnapon, amikor millió meg egy értelmes dolgot lehetett volna csinálni a naphosszat tartó gyk-s nőszapulás helyett.
Mi a f@sznak nektek csaj, ha így gondolkodtok róluk?
Viszont ha már ilyen szépen egymásra találtatok a nagy frusztrációban, akkor akár ki is segíthetnétek egymást, persze csak egy kis kézimunka, semmi buzulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!