Badoo, Tinder, Facebook társkereső, szidják őket mint a fene. Mégis sokan használják ezeket miért?
Dugópajtikat keresnek.
Szívesen. :D
Ad egy kis reményt.
Élőben alig jön oda valaki, vagy ha igen, az olyan is, neten meg szintén ugyanilyen alakok keresgélnek, csak legalább nagyobb a merítés.
xD
Mondjuk én sose fizettem elő, randik azért összejöttek, biztos túl nagyok az igényeim, de számomra a felhozatal egyszerűen gyalázatos.
(Van mire, hogy legyenek elvárásaim.)
Ez így nem igaz. Nem laikusként, hanem egykori hosszú idejű aktív felhasználóként, és nagyon sok társkeresős kérdés elolvasása után mondom. Vegyük példának a Tindert, mint legnépszerűbb appot.
Egyrészt azok szidják (híresztelések, rossz hírnév alapján), akik nem használják, és a sok rossz, amiket hallottak róla, visszatartják őket a használattól átmenetileg vagy véglegesen. Eleinte én is pont ezért nem akartam regisztrálni, mert sok rosszat hallottam róla.
Másrészt azok szidják őket, akik rajta vannak, de sikertelenek az appon.
Akik meg relatíve sikeresek rajta, azoknak meg nincs nagyon alapjuk szidni, nyilván.
Azt szoktam látni, hogy azok a férfiak szidják a Tindert leginkább, akik sikertelenek, és az algoritmust hibáztatják amiatt, hogy mindig a népszerűbb profilokat rakják előre az appon, emiatt ők hátrébb kerülnek, nem veszik őket észre, vagy csak a csúnyább csajokat mutatja az app nekik is.
A nőknél meg azt szoktam látni, hogy nem magát az appot szidják, hanem a rajta lévő férfi színvonalat.
Hozok is egy példát minderre (a 11-es válasz pláne üt): https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!