Teljesen irreális elvárás, hogy olyan lányt találjak akinek nincs gyereke, nem is akar, de elfogadja, hogy nekem már van?
10es mi benned az emberi érték? Hogy leléptél a gyereked mellől? Vagy hogy elvárásaid vannak de nyújtani nem tudsz semmit? Nos, normális, gyereket nem akaró nőnél te nem rúgsz labdába. Max 2-3 gyerekes elválnak kellhetsz. Talán....
Milyen diplomáid vannak? Mert puszta kétkezi munkásként, utánfutóval szerintem esélytelen ekkora elvárásokkal ilyen nőt találnod. Gyerekes, vagy többször elvált 50 év körülit esetleg.
Szerintem kezdj Emmával és Marcsával náluk talán lehet esélyed.
14es mi a f.ság? Hogy gyereked van? Vagy hogy így csak nagyon szűk keresztmetszetnek kellhetsz az elvárásaiddal? :-D
Majd rájössz, hogy nem beszéltem hülyeséget, a 10.-20. kapufa után. Gyerekes férfi akkor se főnyeremény ha nincsenek ekkora irreális elvárásai, így meg, annak esélye hogy találj normálisan kinéző, normálisan viselkedő és olyan nőt aki nem a pénzedért van veled, kb kisebb mint a lottó ötösnek. És itt nem szépet vagy értelmeset írtam direkt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!