Van kedvetek ismerkedni egy 40 éves férfival?
Komoly kapcsolatot keresek ebben a komolytalan világban. Elsősorban 35-45 éves nőkkel szeretnék ismerkedni akiknek szintén van gyerekük, de akár gyermektelennel is aki úgy érzi, hogy el tudná fogadni ezt az élethelyzetet.
Magamról: 182 cm magas vagyok és 81 kg. Budapest mellett lakom. Van normális egzisztenciám, céljaim az életben, hobbim. Érdeklődő vagyok a világ dolgaival kapcsolatban és elfogadó mások dolgaival. Szeretek sétálni, túrázni és kirándulni, de az úszás és bringázás sem áll távol tőlem. Ahogy az összebújós, film és sorozatnézős napok sem :)
Megugorhatatlan elvárások => Szerintem ezek kifogások részedről.
Te nem jó személlyel ismerkedsz és ahelyett hogy ezt elfogadnád és belátnád panaszkodásban enyhítesz a fájdalmadon.
Ezek a megugorhatatlan elvárások mik lehetnek?
Anyagiak? = vannak és lesznek idővel, (komoly partnereim közül 1,5-2x vagy 3x többet kerestek mint én aktuálisan. Nem számított nekik.
Izom=> menj le edzeni 5 év és ott van.
Nem vagyok se izmos, se izgalmas, mégis van párom.
Amik engem foglalkoztatnak, őt hidegen hagyják, amik Őt foglalkoztatják ahhoz próbálom nem elvenni a kedvét egyből, vagy kedveskedni neki valamivel.
Szeretem ragyogtatni. Jó társam, vigyázok rá.
Amik dolgok felmerülnek "együtt" oldjuk meg.
Nem azért élünk együtt mert mindkettőnk csodás rózsaszín ködben van, hanem mert együtt cselekszünk, elsőként a másikat kérdezzük, és sokszor volt, vannak konfliktusok, együtt oldjuk meg - elég karakán Nőszemély, ilyen Nőkhöz vonzódtam tekintettem egyenlő partnernek
Szóval, sok süket kifogás listátok szívből mondom dobjátok ki, és mindjárt több potenciális esélyes lehet.
Másik titkosjelszó, azzal ismerkedj akinek TE bejössz és add magad.
Az a személy rád kíváncsi és nem fog előhúzni handabanda kifogás kártyákat és neked sem kell előhúzni a miért nem sikerül ismét kártyákat.
Legjobb, nem kell lemenni és olyan dolgokat csinálni hogy megfelelj egy állítolagos elvárásnak, mert így vagy jó ahogy és annak akivel vagy.
Azokkal egy percnyi gondom se volt, eljutni Abol B be, Flörtölni, szexkapcsoaltot létrehozni vagy kapcsolatban lépni akinek bejöttem.
Szexinek talált mert olyanokat mondtam, vagy bejött pofim. (külsőre egy átlagos vékony nem izmos srác vagyok)
Ez annyira teljesen mindegy. Ahogy az is hogy a nő 45kg vagy 180kg vagy 250kg
Lehet válogatni lehet listát írni és lehet azt mondani hogy nektek csak ez és ez jön be, én is válogattam és nem nem jövök össze 150kg+ al max kiváncsiságból meg mert tetszenek a nagy mellek.
Sikerült feltornásznom a buta képem az idilli 50-60kgról 75kg elképzelés helyett a 100-130 ig. Leginkább arra a szintre hogy nemtudom hány kg mert nem fontos.
Nem a külső az ami összetart 2 embert hanem a mindennapok együtt pl Kisherceget ajánlom olvasmánynak (az együtt töltött idő összekapcsol).
Hogyan gondolsz rá, milyen gesztusaid vannak, kedvesség, stb.
Szívesen dumcsizok bárkivel.
30as Férfi.
Srácok (38 és hasonlóknak), ne haragudjatok, de a nők többsége nem ilyen. Férfiként írom. Oké a 20-as jó csajok nagyrésze ilyen, de rajtuk kívül is van élet. 40 feletti nőknél például már kifejezetten ritka az ilyen királylány típus, de a 20-as, 30-as csajok fele sem ilyen. Lehet velük ismerkedni.
Csak azt tudom írni amit mások is szoktak. Mindenki a saját szintjén keresgéljen és lesz párja. Legyen az nő vagy férfi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!