Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van kedvetek ismerkedni egy...

Van kedvetek ismerkedni egy 40 éves férfival?

Figyelt kérdés

Komoly kapcsolatot keresek ebben a komolytalan világban. Elsősorban 35-45 éves nőkkel szeretnék ismerkedni akiknek szintén van gyerekük, de akár gyermektelennel is aki úgy érzi, hogy el tudná fogadni ezt az élethelyzetet.

Magamról: 182 cm magas vagyok és 81 kg. Budapest mellett lakom. Van normális egzisztenciám, céljaim az életben, hobbim. Érdeklődő vagyok a világ dolgaival kapcsolatban és elfogadó mások dolgaival. Szeretek sétálni, túrázni és kirándulni, de az úszás és bringázás sem áll távol tőlem. Ahogy az összebújós, film és sorozatnézős napok sem :)

jún. 25. 21:14
1 2 3 4 5
 1/48 anonim válasza:
Ne gyakorin ismerkedj. Ott van a Tinder meg egy csomó más társkereső. Itt nem fogsz tudni semmi komoly kapcsolatot kiépíteni, mert megfulladunk annyi a troll.
jún. 25. 21:19
 2/48 anonim válasza:
+ 60 ezer ilyen kérdés van és kb senki nem jut semmire
jún. 25. 21:22
 3/48 A kérdező kommentje:
1 és 2: Tudom, tisztában vagyok az esélyekkel. De "mit veszíthetek" alapon megpróbálom utoljára. Próbáltam Tinderen és más tárkeresőkön, de pár sikertelen randin kívül csak pénzlehúzás az egész.
jún. 25. 21:27
 4/48 anonim válasza:
Szurkolok h benne legyél abban az 1 százalékban akinek sikerült gyk n ismerkedi
jún. 25. 21:34
 5/48 anonim válasza:
Ti milyen társkeresőket használtok ezen kívül?
jún. 25. 22:02
 6/48 A kérdező kommentje:
Facebook társkereső, Boo, Randivonal...
jún. 25. 22:32
 7/48 anonim válasza:
Az egyik társkereső rosszabb, mint a másik. És gyakorlatilag ugyanez igaz bármilyen netes fórumra is. De azért hátha sikerül találnod valakit, mondjuk én a való életet javasolnám, ha van lehetőséged.
jún. 25. 23:06
 8/48 anonim válasza:
Én szívesen megismernélek.
jún. 26. 06:17
 9/48 anonim válasza:
Mer a Tinderen nincsenek trollok
jún. 26. 06:42
 10/48 anonim válasza:
Nekem tetszett, amit írtál magadról. 43 éves nő vagyok, szívesen megismernélek.
jún. 26. 07:15
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!