Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van kedvetek ismerkedni egy...

Van kedvetek ismerkedni egy 40 éves férfival?

Figyelt kérdés

Komoly kapcsolatot keresek ebben a komolytalan világban. Elsősorban 35-45 éves nőkkel szeretnék ismerkedni akiknek szintén van gyerekük, de akár gyermektelennel is aki úgy érzi, hogy el tudná fogadni ezt az élethelyzetet.

Magamról: 182 cm magas vagyok és 81 kg. Budapest mellett lakom. Van normális egzisztenciám, céljaim az életben, hobbim. Érdeklődő vagyok a világ dolgaival kapcsolatban és elfogadó mások dolgaival. Szeretek sétálni, túrázni és kirándulni, de az úszás és bringázás sem áll távol tőlem. Ahogy az összebújós, film és sorozatnézős napok sem :)

2024. jún. 25. 21:14
1 2 3 4 5
 41/48 anonim válasza:
40-az élet visszaigazolásából lát, instagram és youtubvilágon túlról
2024. júl. 10. 11:54
 42/48 anonim válasza:

40

39 vagyok. Nyilván általánosságban igaz, hogy a nők felfelé szeretnek választani. Kutatások is igazolják, de akadnak kivételek. A kövér nők például nem nagyon válogathatnak vagy az idősebb (45-50+) nők.

Reálisan kell meghatároznod a célcsoportot és lesz siker.

Ráadásul a férfiaknak pénzzel nagyon könnyű kompenzálni a szar külsőt is. Nagyon sok dagadt, öreg milliomosnak van 20-as modell csaja. Szóval még a szar külső sem kizáró tényező ha nőt szeretnél.

2024. júl. 10. 11:56
 43/48 anonim válasza:
Összefoglalom, reális elvárásokkal rendelkező nőt nem társkeresőkön fogsz találni, hanem a való életben, csak 99%uk foglalt, a maradék 1%-uk pedig láthatatlan.
2024. júl. 10. 12:57
 44/48 anonim válasza:

Pedig vagyunk itt egy páran szerintem a kérdező által keresett kategóriában, de már annyit csalódtunk hogy kb nem merünk írni senkinek és aki nekünk ír abban nem merünk megbízni...

39/N

júl. 26. 20:47
 45/48 anonim válasza:

44

🙁

júl. 26. 21:56
 46/48 anonim válasza:
Van igazság abban, amit 44-es írt. Na meg gyerek mellett kirándulgatós meg sorozatnézős napok? Na ez az ami kivitelezhetetlen, örülök, ha lyuk van a seggemen, az ember lányának állandóan logisztikázni kell, hogy ossza be az időt, normális kapcsolat kialakítására nincs kapacitás. Akkor meg minek ismerkedni?
júl. 27. 09:34
 47/48 A kérdező kommentje:

#44: Én is rengeteget csalódtam, mint mindenki. De úgy vélem akkor szabad elkezdeni ismerkedni, ha az ember rendben van önmagával és úgy érzi már ki tudná nyitni a szívét a másik felé.

#46: Tudom, nagyban függ a gyerek(ek) korától, meg én férfiként könnyen beszélek: attól hogy van gyerekünk még nem szabad hogy hogy a felnőtt életünk véget érjen.

Hallottam egy mondást, ami elgondolkoztatott: Boldog gyereke csak egy boldog szülőnek lehet. Nem szabad hogy az életünk minden aspektusát a gyerekek körüli logisztikának rendeljük alá. Meg azzal is egyetértek hogy a gyereknevelés nem kettő, hanem többemberes feladat.

Szerintem teljesen normális igény egy minőségi párkapcsolat, úgy vélem az ember amit igazán szeretne, arra szakít időt.

júl. 27. 10:56
 48/48 anonim válasza:

"attól hogy van gyerekünk még nem szabad hogy a felnőtt életünk véget érjen." Ezt nem is mondta senki, de a gyerek születésével az élet gyökeresen átalakul, ezt sokan nem képesek jól kezelni, tudomásul venni, nem véletlen, hogy sokszor pár éven belül tönkremennek házasságok, mert apukának mégsem tetszik a családosdi, hogy kettesben nem lehet elmenni sehova, mint régen, ekkor jön az elhidegülés és válás.

"Szerintem teljesen normális igény egy minőségi párkapcsolat, úgy vélem az ember amit igazán szeretne, arra szakít időt."

Az igény teljesen jogos, ez sem kérdés. Hogy mikor tudsz időt áldozni rá kisgyerek mellett, na az már necces.

júl. 27. 15:12
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!