Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lenne kedve valakinek beszélge...

Lenne kedve valakinek beszélgetni egy visszahúzódó nővel?

Figyelt kérdés

Magamról annyit írnék hogy egy nagyon gátlásos, szűz nő vagyok, nehezen oldódom fel, viszont vágyom a szerelemre, egy bizalmas kapcsolatra.

Elsősorban olyan férfival szeretnék megismerkedni aki szintén szűz vagy nehezen ismerkedik és szívesen megismerne, beszélgetne velem.

Ami mindenképp fontos számomra veled kapcsolatban hogy empatikus, kedves, figyelmes és elfogadó személyiséged legyen. Ha emellett te is úgy érzed hogy nehezen találod a helyed, kissé magányos farkas vagy, akkor mi biztos jól megértenénk egymást. A külső nem fontos számomra, nem számít milyen testalkatod van vagy bármi, szóval emiatt ne aggódj. Ha számodra fontosak a külsőségek, akkor nem engem keresel.

Amit én hoznék a kapcsolatba vagy kis kötődésünkbe: nagyon tudnék szeretni és elfogadnálak olyannak amilyen vagy, rengeteg gyengédséget, figyelmességet, törődést.

Ha ez alapján megismernél és többet megtudnál rólam üzenetben várom válaszod.

2024. jún. 25. 17:27
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim válasza:
Kár, hogy szüzet keresel, én mérleg vagyok és visszahúzódó.
2024. jún. 25. 20:16
 12/66 anonim válasza:

Jól startoltál hogy egy szűz lánynak egyből szex kapcsolatot ajánlasz fel xd

2024. jún. 25. 20:24
 13/66 anonim válasza:

Vicces mennyire szánalmas megkeseredett emberek vannak itt, hogy azt hiszik ingyen szűz csaj van xDDd röhej.

Írtam neki, kamu pali az egész....

2024. jún. 25. 20:28
 14/66 anonim válasza:
13# Te nem vagy megkeseredett?
2024. jún. 25. 20:30
 15/66 anonim válasza:

Tényleg kamu? Én még a számomat is megadtam. 😫

Tök jó hogy ezzel szórakoznak egyesek.

2024. jún. 25. 20:32
 16/66 anonim válasza:
#15, idegen embernek sosem szabad megadni semmilyen személyes adatot.
2024. jún. 25. 20:34
 17/66 anonim válasza:
Jó csak annyira aranyos volt és én is pont ilyen vagyok, azt hittem végre találok egy kedves lányt.
2024. jún. 25. 20:43
 18/66 A kérdező kommentje:

13-as, légyszíves ne állíts olyat a kérdésem alatt ami nem igaz.

Beszélgetnék is, ha megvan az összhang.

Üzenetben szívesen válaszolok annak aki itt kérdezett és ír üzenetet, itt a kérdés alatt nem szeretnék válaszolgatni, mert nem ezért írtam ki a kérdést hogy itt bárkivel vitázzak, akinek a kérdés szól és magáénak érzi, úgyis megtalál.

2024. jún. 25. 20:44
 19/66 anonim válasza:
még a face is kamu amit megadott lol
2024. jún. 25. 20:45
 20/66 anonim válasza:
Írtam de nem válaszoltál😔
2024. jún. 25. 20:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!