“Kezdő” biszexként hol érdemes elkezdeni ismerkedni lányokkal? Megértőek szoktak lenni olyan nővel, aki kicsit össze van még zavarodva az irányultságával kapcsolatban?
Szükségem lenne tanàcsra.
Leírom hogy mi a helyzet, hátha tud valaki segíteni.
Sajnos 25 felett vagyok már bőven de a mai napig nem tudom eldönteni hogy mi a helyzet velem.
Sokáig azt hittem hogy hetero vagyok, de mivel kb csak 1000-ből egy férfi tetszik és az is elérhetetlen, valamint undorom a férfi nemi szervtől, így valószínű hogy inkább a nőkhöz vonzódom és SZERETNÉK is hozzájuk vonzódni.
Ami a legfontosabb tényező hogy sokkal szabadabb vagyok nők társaságában, férfiak mellett folyton feszengek, ha csinál valamit ami nem tetszik egyből megundorom tőle.
Nőkkel ilyen nincs.
Pl ha azt is mondaná egy nő hogy elrontotta a gyomrát és ki kell mennie WC-re, esküszöm hogy semmi bajom nem lenne ezzel. Ha férfi mondaná ugyanezt olyan zavarban lennék, hogy ott halnék meg.
A másik legfontosabb dolog az evés.
Mindig is ciki dolognak tartottam, néha még egyedül is, de férfi mellett SOHA nem tudnék enni.
Mondok egy példát.
Volt olyan hogy munka miatt megismerkedtem egy lánnyal, hamar jóban lettünk, ő nagy kaja mániás volt, folyton ettünk együtt.
Már egy nap ismeretség után elmentünk palacsintázni, majd később mekibe, szusizni, vettünk az utcán jégkrémet es a parkban megettük, rendeltünk pizzat, többször vettünk fagyit együtt. Ezzel SEMMI bajom nem volt, egy percig nem éreztem rosszul magam.
Ha mindezt férfivel kellene megtennem, kb bele is halnék.
Főleg a fagyis rész, az extra ciki volt nekem mindig is, egyedül sosem mernék odamenni es kérni.
De ha elképzelem hogy férfivel ott állunk es nézzük hogy milyen fagyit együnk, esküszöm bele is halnék.
Randizni sem mernék elmenni férfivel, annyira cikinek érezném.
Másrészt én úgy gondolom hogy nőhöz sokkal könnyebb vonzódni, egy sokkal finomabb teremtés mint a férfi es szerintem rengeteg nő vonzódik nőhöz, egész életemben azt néztem hogy clubbokban elvileg hetero nők nyalják falják egymást.
Házas, gyerekes ismerősömről derült ki hogy volt nővel.
15 évesen hallottam ottalvós bulin hogy mit csinálnak lányok egymással a másik szobában. Elvileg heterok.
Szóval szerintem kb minden nő vonzódik nőkhöz…
Eldöntöttem hogy megpróbálom es elképzeltem hogy egy nővel vagyok, egy nővel élek és hatalmas nyugalom es komfortérzet keletkezett bennem.
Csak sajnos nem tudom hogy kezdjem el, nem tudom hogy mi az esetem nőben….
Akiket szeretem nézegetni, azokról sosem fantáziáltam(ha nekem tetszik pl egy filmben egy férfi, akkor azonnal elkezdek róla fantazialni, innen tudom hogy bejön.)
Azt tudom hogy melyik nőt tartom gyönyörűnek, de állatokat is annak tartom es szeretem őket nézegetni de szerencsére olyan gondolatom még nem volt hogy a gyönyörű leopárdhoz vonzódnék, szóval az hogy gyönyörű számomra egy nő meg nem jelent vonzalmat…. És nem tudom hogy ezt hogy kellene megállapítani.
Szóval a kérdésem hogy hogy menjek ebbe bele, online kezdjek el ismerkedni, vagy élőben?
Teljesen rendben vagy, most kezdtél el gondolkozni ezen.
Legtöbb kamaszlány ezt kipörgeti egymással amíg nincs faszi, mivel vevők vagytok egymásra.
Faszt nem lehet lecserélni, csak pótolni..
Igen, pszihomokus, ráderitene,
Az is ha lennél végre férfivel..
miaz hogy undorodsz faroktol és fériak 1% se jön be?
Süket duma, egyedül maradsz, kihal a géned, semmi gond.
Basszus miért rakta at az ismerkedés kategóriába? Csak tanácsot akartam kérni nem rögtön itt ismerkedni
És csodálkoztam hogy senkinek nincs pipája.
Én sosem leszek teljesen egészséges mentálisan mert eleve a családom kőkeményen szorongó, személyiségzavaros…
De nem szeretnék örökre egyedül lenni
Mivel érzek magamban hajlamot és nőkkel sokkal felszabadultabb vagyok, ezért lenne nagyon jó velük lenni
Mivel az átlagnál jóval csinosabb vagyok, így lenne is sok lehetőségem
Ja igen
Mikor a fiatalok part keresnek, egyből arra gondolnak hogy áh a szép külső úgyis mulandó
Senki nem mondta hogy csak a külső számít
Soha nem tudnék együtt lenni egy ostoba bunkóval, akkor sem ha Brad pitt külseje lenne
Viszont a világ legnormálisabb pasijaval sem tudnék együtt lenni ha pocakos kopaszodó nem helyes férfi lenne mert már a gondolatától is rosszul vagyok… vannak olyan emberek akik érzékenyek a külsőre
Biszexuális, nálad kicsit idősebb nőként azt nondom, hogy valamennyire egyet tudok érteni néhány előttem szólóval. Ha biszex lennél, arról már tudnál.
Mondhatni ez egy gyári alapbeállítás. Valódi nemi izgalmat éreznél más lányok közelségében. Zavarban lennél, ha le kéne vetkőznöd más lány társaságában, esetleg törekednél rá, hogycpl egy ártatlan ruhacsere továbbmenjen.. jó dolog amúgy biszexnek lenni, hiszen "zsemlével és kiflivel" is jóllakhatsz. Bocsi, ha vulgáris leszek, nem undorodom a férfi nemi szervtől - sőt!- és emellett a nőit is imádom.
Nem küldenélek pszichológushoz, ez a modern korunk nagy Megváltója, mióta az internet anonimitásába süllyedünk, már nincsenek valódi beszélgetések..
A gyerekkori traumáidból vagy transzgenerációs, átörökített fóbiáidtól egyébként önerőből os megszabadulhatsz. Nekem is sokat sukerült gyógyulnom e téren, míg pszichológusokkal nem volt igazán pozitív a tapasztalatom.
Keress könyveket, olvass ebben a témában. Na ne neten, hanem valódi könyvtárban vagy antikváriumban szakkönyveket.
Szexelni csak azzal érdemes, aki izgalomba hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!