Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ennyi idő múlva újra felbukkan valaki, érdemes neki esélyt adni?
Figyelt kérdés
Egyszer találkoztunk, utána a második találkozás előtt volt egy nézeteltérés, ami miatt nem lett találkozás és igazából én ott elkönyveltem, hogy nem is szeretne találkozni. Majdnem 3 héttel később jelentkezett, hogy ő gondol rám, nem érzi ezt mindenkinél, de én megfogtam. Ennek mi értelme van? Ennyi idő után nem késő? És igazából ugyanazokat mantrázta most is, amin összevesztünk korábban. Nem lépett tovább azon a dolgon, pedig nem is túl jelentős dologról van szó. Ha azt elengedte volna, akkor még el is hinném, hogy komolyan folytatná. Így meg csak olyan, mintha nem jött volna neki össze mással és akkor "elővesz" engem.jún. 6. 16:04
2/5 anonim válasza:
"És igazából ugyanazokat mantrázta most is, amin összevesztünk korábban. Nem lépett tovább azon a dolgon, pedig nem is túl jelentős dologról van szó."
Nincs értelme.
3/5 anonim válasza:
Felesleges. A rogeszmeseket meg amugy is kerulni kell.
4/5 anonim válasza:
Ez csak kamu hogy megfogtad, akkor nem tűnt volna el 3 hétre. Felejtsd el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!