Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová érdemes inkább menni ismerkedni: London vagy Párizs?
Próbálok rövid lenni de így is hosszú lesz lehet: egy ideje érlelődik bennem a gondolat, hogy az összekuporgatott párszázezer forintomat (szüleimmel élek) még kicsit kiegészítem pár cucc eladásával, hogy legyen kb. egy misi, és ezt teljes egészében arra fordítom, hogy pár hétre kimegyek egy külföldi városba, hátha végre sikerül valami.
London és Párizs közt vacillálok, előbbi mindig is érdekelt, plusz azt vettem észre hogy a negatív sztereotípiákkal ellentétben ott is bőven vannak szép lányok, Párizs meg ugye híres róla hogy a "szerelem városa", francia csajok amúgy is vonzóak, élettel telik, mindig is bejöttek nekem.
Tudom hogy nem olcsó a külföldi élet, de azért pár hetet csak ki lehet húzni egy millióból, nyilván fapadossal mennék, meg kajálni se étteremben ennék stb.
Melyik a jobb ötlet, Párizs vagy London? Csak az egyik fér bele sajnos.
"Hátha végre sikerül valami"?
Helyben keress egy rosszlányt, még marad is pénzed.
"Amerika, London, Parizs,
Ugye, maga nem normalis"
39F incel
Hát Londont hívják ugye a magány fővárosának, gondolom nem jó ómen ez neked.
De elhiheted hogy a forró hangulatú Parizsban sem fognak a farkadra borulni a csajok, ha itthon nem teszik meg ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!