Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová érdemes inkább menni ismerkedni: London vagy Párizs?
Próbálok rövid lenni de így is hosszú lesz lehet: egy ideje érlelődik bennem a gondolat, hogy az összekuporgatott párszázezer forintomat (szüleimmel élek) még kicsit kiegészítem pár cucc eladásával, hogy legyen kb. egy misi, és ezt teljes egészében arra fordítom, hogy pár hétre kimegyek egy külföldi városba, hátha végre sikerül valami.
London és Párizs közt vacillálok, előbbi mindig is érdekelt, plusz azt vettem észre hogy a negatív sztereotípiákkal ellentétben ott is bőven vannak szép lányok, Párizs meg ugye híres róla hogy a "szerelem városa", francia csajok amúgy is vonzóak, élettel telik, mindig is bejöttek nekem.
Tudom hogy nem olcsó a külföldi élet, de azért pár hetet csak ki lehet húzni egy millióból, nyilván fapadossal mennék, meg kajálni se étteremben ennék stb.
Melyik a jobb ötlet, Párizs vagy London? Csak az egyik fér bele sajnos.
LOL
Köszönöm a sok "támogató" kommentet és tanácsot, igazán öröm látni hogy ebben az országban mindenki milyen jóindulatú és segítőkész.
Na, pontosan ezért akarok külföldön keresgélni. A hazai nők ugyanilyenek. Felszínesség, kivagyiság, rosszindulat és gold-digging az összes ami elmondható róluk.
#12 Nem mondtam hogy fixen minden párizsi nőnek egy kelet-európai kell.
De lehet hogy lesz olyan akinek igen. Vagy csak simán lehet hogy lesz olyan aki nem ghostingol vagy aláz meg automatikusan azért mert próbálok kedves lenni vele vagy pár sort beszélni, sőt még az is lehet hogy lesz olyan aki hajlandó beszélgetni velem, eljönni valahová beülni, ilyesmi. Amire itthon semmi esély nincs.
Tudsz angolul és franciául is kérdező?
Mert esetedben mindkét nyelv rendes ismerete alap
Ha igen, elsimerésem és sok sikert
Ha nem, akkor elég nevetséges vagy
15# Azért csak vannak egyszerűbb brit csajok is(?) Itthon sem mindenki a Hiltonban él.
Mindemellett egyetértek az előttem szólókkal.
11. Nem ilyenek a nők, csak talán egy kis modort és udvariasságot tanulni kellene. Nem gondolod? Költsd a pénzed egy etika tanárra vagy könyvre!
Valami a fejedben nagyon nincsen rendben.. :)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!