Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érdemes lokálisan csajozni?
Figyelt kérdés
Gondolkoztam hova járnak emberek de nálunk nincs kb ilyen hely
Se könyvtár, se szórakozóhely, csak kocsmák meg boltok vannak ennyi
jún. 20. 10:17
1/12 A kérdező kommentje:
Tudom van a tinder stb de ugye onnan nem a környékről dob be csajokat hanem 100+ km ezért kérdeztem hogy lokálisan xd
jún. 20. 10:19
2/12 anonim válasza:
Kistelepüléseken elég nehéz, valami kultúrház nincs, ahol legyenek programok?
3/12 A kérdező kommentje:
Nincs sajnos, arra gondoltam hogy esetleg elmennék a legközelebbi városba ott van több lehetőség is viszont majdnem 1 óra az út és ugye nem vagyok ismerős a környéken mi merre van
jún. 20. 10:44
4/12 anonim válasza:
Itt sincs semmi ahol én élek. Kong az ürességtől a hely. Vidéken nehéz!
5/12 anonim válasza:
Csatlakozom. Ahol én élek, onnan kb. fél-fél órára van az 50 ezres megyeszékhely és egy nem egészen 30 ezres város. Lehetetlen. Neten is, élőben is. Errefelé egy darabig az ment, hogy az ismerkedni vágyók egyéb lehetőség híján elkezdtek csoportos edzésre vagy táncra járni, de az edzők/oktatók megelégelték ezt, zavaró volt azok számára, akik tényleg a sport/tánc miatt jártak és komolyan vették, azóta jobban szűrnek... Szóval Kérdező, lehet, fölöslegesen is utazgatnál 1 órát, max lődöröghetnél valami bevásárlóközpontban vagy parkban, de ilyen helyeken sem fog menni, nem szokás manapság (vagy talán sosem volt) így ismerkedni. Ha a munkahelyeden vagy ismeretségi körödön belül nem tudsz vagy valamiért nem szeretnél, akkor megszívtad Te is. :(
7/12 A kérdező kommentje:
Én is ezt tapasztalom, a nők sehol nem veszik jó néven ha hozzájuk szólnak viszont valamit csak muszáj lesz megpróbálni mert itthon nem ülhetek :D
jún. 20. 13:59
8/12 anonim válasza:
Ismerős a helyzet, én is vidéken élek, ahol kb mindenkinek meg van a párja. Szóvá sem lepattanó, sem semmi nincs, itt 2 órányira van nagyváros. F
9/12 anonim válasza:
Nem kell lokálisan gondolkodni, párommal köztünk ~150km van.
10/12 A kérdező kommentje:
Szerintem az utolsó csaj
Nem tud az ember 150km-eket utazni minden randinál mert kb 50-100 randi mire össze is jön egy csaj
jún. 21. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!