Miért van az, hogy a társkeresőn szinte mindenki budapesti?
80 km-re lakom Pesttől Kecskeméten, de innen kb. senki nincs fent semelyik társkeresőn, és ahogy pörgetem, minden csajhoz oda van írva, hogy lakhely: Budapest. 10-ből 9 nő pesti. Nem értem, miért van ez. Nem hiszem, hogy az ország lakosságának 90%-a Pesten élne. Pest nincs messze innen, de nincs is a közelben, hiába van autópálya, és hiába vagyok fent 50 perc alatt. Kecskemétről vagy a közeléből konkrétan ha 100-ból 1 van, akkor sokat mondok.
És az miért van, hogy nézek egy random Tiktok live-ot vagy nézek egy YouTube videót, kiderül, hogy a szereplő/készítő tuti, hogy budapesti. Ugyanúgy, 10-ből 1 vidéki tartalomkészítő van. Nem vágom, miért. Pesten és tágabb környékén mondjuk él kb. 2,5 millió ember. De kb. 7-7,5 millió ember pedig vidéki. Ennek ellenére szinte mindenhol csak pestiek vannak, vagy pestieket látni a társkeresőkön.
Semmi gondom Budapesttel, én imádom, ott születtem, csak zavar, hogy ahol most lakom, kihalt, úgy ahogy a vidék is. És most egy költözéshez sincs pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!