Lányok, ti mennyi előzetes csetelést igényeltek online társkeresőkön? 25/F
Nem társkeresőzöm, de ha mégis...
Minél előbb örülnék a személyes találkozónak, hogy egyáltalán tudjam, mégis ki az, akivel ismerkedek.
Szóval legkésőbb 1-2 napon belül találkozzam az illetővel, akár egy kávé vagy közös ebéd erejéig.
Köszi a válaszokat!
@1 1-2 nap az rendben is lenne, de az a baj, hogy sokaknak ennyi idő kell a válaszoláshoz... Annyira meg nem válogathatok sajnos, hogy csak ezért kioffoljak valakit... 😅
@4 Hát régen mindenféle üzenetváltás nélkül találkozott két ember, és így született a legtöbb kapcsolat. 😀
Nekem az a bajom az 1 hónappal, hogyha mondjuk rendesen (értsd legalább órákon belül) válaszolgat, hogy még utána ha találkozunk is, simán lehet, hogy nincs meg a kémia. Jártam már így, és nagyon szar érzés volt.
#8 rám biztos nem írtál még, tekintve, h max sima facen találnál meg😂 és nyilván ott is akkor mennék bele azért a találkába, ha az 1-2 nap, vagy akármennyi alatt nem volt semmi "gáz" az illetővel és végig szimpi volt.
De ez nálam az, h külsőre legyen oké (enélkül mondjuk el sem indul a beszélgetés, és nincs is annyira magasan a léc), ne legyen totál igénytelen a helyesírására, ne nekem kelljen küzdeni a kommunikáció életben tartásáért, legyen humoros, és legyen elég tökös elhívni. Ez utóbbiból fakad, hogy nem èn ajánlok randit (max vhogy utálok rá, hogy érezze h megteheti nyugodtan), hanem ő. És ezek mind kb 8-10 üziváltás alatt már kiderülnek. A többire pedig ott a személyes tali.
Hogy mások mit miért csinálnak, azt nem tudom🤷 (#1 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!