Ha budapesti lány vagy, megismernél?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Én egy 25 éves pesti srác vagyok, szívesen ismerkednék korombeli lányokkal, akik szintén Pesten vagy vonzáskörzetében élnek (csak, hogy ne legyen elérhetetlen ábránd a találkozás). 177 centi vagyok, barna, kicsit hosszabb dicapriosabb hajam van, nem kopaszodom (még). Arról, hogy helyes vagyok-e majd Te nyilatkozol. Vékonyabb, de szálkás testalkatom van, a new year new me jegyében el is kezdtem többet enni meg fekvőzni, aztán irány a kondi. Msc. végzettségem van közgázból. Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj :) Semmi elvárásom nincsen, csak, hogy ápolt legyél és igényes, ami nem a drága ruhák és márkás telefon és karóra formájában értendő, hanem, hogy alapvetően legyél rendben.2022. jan. 10. 15:52
1/13 anonim válasza:
A leírásod alapján tuti nem ismernélek meg, simán elmennék melletted az utcán. Eléggé sokan 177 centisek és "dicapriós" a hajuk :P
2022. jan. 10. 18:44
2/13 A kérdező kommentje:
És akkor mit kellett volna írni? A sok közhelyes marhaságot, aminek a fele sem igaz? Ha nem írsz, soha nem fogod megtudni, hogy milyen vagyok. Mi kellene még?
2022. jan. 10. 18:46
3/13 anonim válasza:
Alakul, egyre többet tudunk meg.
177, dicapriós, nincs humora, sértődékeny.
2022. jan. 10. 18:50
4/13 anonim válasza:
Mit takar az elvárásban, hogy “legyél rendben”? Mindenkinek más van rendben mert más jön be.
2022. jan. 10. 18:54
5/13 anonim válasza:
Ne foglalkozz velük! Ez tök jó, aranyos leírás.
Annyi még hiányzik belőle hogy miket szeretsz csinálni, milyen zenét szeretsz, hogy állsz a dohányzással?
2022. jan. 10. 19:05
6/13 anonim válasza:
Jaj, ne piszkáljátok már, végre van leírás és nem csak egy "ismerkedjünk" kérdés ahol konkrétan nem tudunk meg semmit a kérdezőről.
Kedves kérdező,
Esetleg meg azzal bővíthetnéd a leírast hogy mivel töltöd szívesen a szabadidőd, mik az érdeklődési köreid. Sok sikert!(bár egy anonim oldalon nem tudom mennyire működhet a társkeresés)
2022. jan. 10. 19:07
7/13 anonim válasza:
Sok szerencsét! én sem vagyok humoros fiú, de azért értem a poént. Azt hallottam hogy a lányok csak a humorosta fiúkat szeretik, ezért sincs semmi kedvem untatni egy lányt, sok minden hiányzik belőlem ami egy nőnek kell.
2022. jan. 10. 20:09
8/13 A kérdező kommentje:
ma 20:09
Hé biztos te is egy értékes srác vagy, szerintem ne járasd le magad. Írj és beszélhetünk róla.
2022. jan. 10. 20:22
9/13 A kérdező kommentje:
Nem iszom és nem dohányzom egyáltalán. Érdekel az építészet és a fotózás. Imádom ezeket a kortárs szép képes könyveket. Imádok sétálni a városban. Zenékkel kapcsolatban… indie, 90-es évek rock, alter zenék.
2022. jan. 10. 20:24
10/13 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Nem kell mellre szívni, 1-es humorba burkolta finom kritikáját (mondjuk, nekem nagyon bejött! :)). Csupán arra utalt, hogy félreérthetően fogalmaztál; a "Megismernél?" helyett "Megismerkednél velem?" lett volna a szándékodat kifejező mondat.
2022. jan. 11. 21:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!