Ha budapesti lány vagy, megismernél?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Én egy 25 éves pesti srác vagyok, szívesen ismerkednék korombeli lányokkal, akik szintén Pesten vagy vonzáskörzetében élnek (csak, hogy ne legyen elérhetetlen ábránd a találkozás). 177 centi vagyok, barna, kicsit hosszabb dicapriosabb hajam van, nem kopaszodom (még). Arról, hogy helyes vagyok-e majd Te nyilatkozol. Vékonyabb, de szálkás testalkatom van, a new year new me jegyében el is kezdtem többet enni meg fekvőzni, aztán irány a kondi. Msc. végzettségem van közgázból. Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj :) Semmi elvárásom nincsen, csak, hogy ápolt legyél és igényes, ami nem a drága ruhák és márkás telefon és karóra formájában értendő, hanem, hogy alapvetően legyél rendben.2022. jan. 10. 15:52
11/13 anonim válasza:
10, Szerintem meg trollkodni nem kéne a kommentelőknek. Feltett a kérdező egy normális kérdést, nem hiszem el, hogy valakit/valakiket az éltet, hogy belekössenek jogtalanul a másikba. Ha nem vagy kompetens lapozz tovább ne itt negatívkodj... Ezt úgy mindenkinek, aki helyeségeket ír a kérdés alá. A tízes még igazolást is hoz, hogy milyen jó hülyeségeket írni. Grat.
2022. jan. 28. 19:55
12/13 anonim válasza:
Nem trollkodtak. Tapintatosan utaltak rá, hogy a kérdés megfogalmazása a "Boci boci tarka" kategóriába tartozik. Ez hasonló az "Ittasan ne hagyja vezetni barátait!" plakáthoz. Röhej....ja, nem. Szomorú. :(
2022. jan. 28. 21:06
13/13 anonim válasza:
Ha nem kompetenciád, lapozz tovább... Ehhez továbbra is tartom magam. Nem kell itt semmit magyarázni. Miért tartod fontosnak? Nekem teljesen érthető volt a kérdező kérdése/szándéka. Egyedül azért nem irtam neki mert 31/N vagyok. Nem kell túlragozni "a negativizmust". :D :S
2022. jan. 28. 21:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!