Miért várják el a nők, hogy egyedül lakjak?
Mostanában többször is azért offoltak ki, mert még anyukámmal lakom. És amikor elmondom, hogy inkább lakom anyámmal, mint hogy éves szinten 2 millió forinttal más befektetését gyarapítsam, azt sem értik meg. Olyan, mintha nem is én érdekelném a csajokat, hanem egy jómódú szituációba akarnának belecsöppenni.
És az a durva, hogy ezen csajok közt van, akinek pl már gyereke is van vagy se érettségije nincs és még angolul sem beszél, míg én emiatt nem utasítottam feltétlenül vissza (diplomás vagyok).
Én úgy tudom, hogy a mai világban már egyenlőség van, a nők is dolgoznak. Nekem pasiként még sincs bennem egy olyan elvárás, hogy a nők egyedül lakjanak. Nem várom el, hogy kocsijuk legyen (ezért is kaptam már visszautasítást) és nem várom el azt sem, hogy engem meghívogassanak erre-arra (sajnos volt már aki megmondta, hogy pasiként nekem többet kell fizetnem, állni az ő kajáját).
Én azt gondolom, hogy a mai nők többsége ugyanolyan pénzéhes ri.anc, akik nem is engem akarnak megismerni, hanem egy jómódú körülménybe belepottyanni.
Szerintem minden kapcsolatnak tele kell lennie kompromisszumokkal.
És nekem az eddigi életem tele volt lemondásokkal, nem jókedvből végeztem egyetemet és nem jókedvből lakom még itthon, hanem azért, hogy legyen esélyem egyszer egy saját lakásba költözni, még ha hitellel is. Én ezt nem értem miért nem értik meg sokan nők.
Drágám, ha rájöttél, hogy nem kell olyanokkal foglalkoznod, akik nem magadért szeretnek, akkor mi is a kérdés?
Emellett szimplán nem rendes nőkbe futottál bele. Értelmes ember felfogja mindazt, amit itt közzé tettél.
Ismerkedni kell és szelektálni. Az olyanokat pedig offolni, akikben nincsen megértés, együttérzés, odafigyelés, megoldóképesség (pl a jövőben gondolhatna arra is, ha úgy alakul lehettek lakótársak +randi)
Stb.
Egyszerűen éretlen vagy/és ostoba embereket szúrtál ki s ezen a fajta kudarchalmon nehezen teszed túl magad.
Ahhoz is kell egy fajta intelligencia, hogy mindezt te magad is megértsd, átlásd.
Ui.: a legtöbb férfi rugalmatlan, nagyon helyhez köti magát és nem igen nyitott pl a költözésre.
Aki meg az, azok zöme a nőtől vátja az ingatlant.
Kevés az aki nyitott is és nem mindent a nőtől vár el.
S hidd el, vannak pasik akik lakhatást látják a magamfajta nőknél, akik önállóbbak, talpraesettebbek.
Szerintem jól csinálod.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!