Miért várják el a nők, hogy egyedül lakjak?
Mostanában többször is azért offoltak ki, mert még anyukámmal lakom. És amikor elmondom, hogy inkább lakom anyámmal, mint hogy éves szinten 2 millió forinttal más befektetését gyarapítsam, azt sem értik meg. Olyan, mintha nem is én érdekelném a csajokat, hanem egy jómódú szituációba akarnának belecsöppenni.
És az a durva, hogy ezen csajok közt van, akinek pl már gyereke is van vagy se érettségije nincs és még angolul sem beszél, míg én emiatt nem utasítottam feltétlenül vissza (diplomás vagyok).
Én úgy tudom, hogy a mai világban már egyenlőség van, a nők is dolgoznak. Nekem pasiként még sincs bennem egy olyan elvárás, hogy a nők egyedül lakjanak. Nem várom el, hogy kocsijuk legyen (ezért is kaptam már visszautasítást) és nem várom el azt sem, hogy engem meghívogassanak erre-arra (sajnos volt már aki megmondta, hogy pasiként nekem többet kell fizetnem, állni az ő kajáját).
Én azt gondolom, hogy a mai nők többsége ugyanolyan pénzéhes ri.anc, akik nem is engem akarnak megismerni, hanem egy jómódú körülménybe belepottyanni.
Szerintem minden kapcsolatnak tele kell lennie kompromisszumokkal.
És nekem az eddigi életem tele volt lemondásokkal, nem jókedvből végeztem egyetemet és nem jókedvből lakom még itthon, hanem azért, hogy legyen esélyem egyszer egy saját lakásba költözni, még ha hitellel is. Én ezt nem értem miért nem értik meg sokan nők.
Kérdező, akkor meg mi értelme volt a kérdésnek és az eszmefuttatásnak?
Te pontosan tudod, hogy így tökéletes minden, anyucival élni 28 évesen.
Megkérdezted a véleményünket, elmondtuk, de nem érdekel téged.
Akkor megint nem értem, mi értelme volt.
A lényegen nem változtat egyébként. Csajod nem lesz. 💁🏻♂️
Kedves kérdező. Hosszasan írogathatnék, de rövidre fogom a válaszom.
Nagyon egyszerű, s talán te is sejted már: olyat találj magadnak, aki megért, és elfogad. Ennyi.
Én idősebb vagyok nálad, most nem egyedül élek, és totál le vagyok égve, mégis van nőm, aki vonzónak talál, és elnéző vagy elfogadó a szituációmmal kapcsolatosan (nyilván ennek része, hogy elvárja vagy szeretné, hogy adott esetben viszonozzam az elfogadást).
Nem érdemes túl sokat agyalni hogy mi miért, hiszen nem is ezeket a lányokat, nőket akarnád valójában. Szűrj. Lépj tovább.
Továbbá, ez mind fokozottan érvényes a jelenlegi gazdasági és ingatlanpiaci helyzetben. (Ezzel nagyjából mindenki tisztában van, kivéve akit gazdag szülők folyamatosan elkényeztettek, és nincs perspektívája, nem érzi a dolgok súlyát).
Vegyek fel hitelt es fizesd, elobb-utobb tied lesz a lakas
Kozbe lehet nod is lesz
Ha meg nem, akkor kidobod, de lakasod legalabb lesz
Ha majd meglesz a lakásod, akkor is ugyan úgy az anyagi lehetőségeid miatt fognak (már) igent mondani neked... mert beleülhetnek egy lakásba, anyagi biztonságba, nehogy azt hidd hogy ettől az alapbeállítódottság más lesz...
Senki nem akar az anyóshoz járni, amikor a barátjával találkozik. Kettesben akarnak lenni a párjukkal. Azt mondod, spórolsz, de közben az elektromos redőny a kis mamahotelben meg mittomén, pont arról árulkodik, hogy minél hamarabb ki akarnál repülni... Szerintem érthető, ha ez egy nőnek nem kell, amúgy meg te vagy az aki folyton ilyen nőkkel ismerkedik... essen már le a tantusz h ez így nem fog menni..
Majd ahogy egyre közelebb kerülsz ahhoz, hogy legyen saját ingatlanod, és ezt az épp aktuális csaj megneszeli, na majd ő marad, hogy kivárja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!