Éjszaka hím hullámosom sajnos meghalt minden előjel nélkül tojó egyedül maradt nagyon magányos folyamatosan hívogatja. Lehet mellé egy új párt venni? Vagy várjak vele még?
Figyelt kérdés
Félek a magányba ő is belepusztul.2023. ápr. 29. 10:23
1/7 anonim válasza:
Én várnék vele 7-10 napot, hátha valami fertőző ok miatt pusztult el szegény, és ebben az esetben elképzelhető, hogy a másik sem egészséges már.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ remélem a tojót nem veszítem el borzasztó ez is sajnos nagyon sajnálom nem mutatott semki féle betegséget a fiú
2023. ápr. 29. 10:52
3/7 A kérdező kommentje:
Tegnap este hazaértem és már úgy ült a rúdon jpgy a szárnyai szétvoltak tárva. Lement a kalitka aljára és ott érte
2023. ápr. 29. 10:53
5/7 A kérdező kommentje:
2 év körüliek
2023. ápr. 29. 11:23
6/7 anonim válasza:
Őszintén az nem annyira sok. Lehet, hogy tényleg volt valami problémája, ezért szerintem is várj még pár napot, és figyeld, hogy tapasztalsz-e valami furcsát a tojó viselkedésén.
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a választ
2023. ápr. 29. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!