Van két hullámosunk egy kalitkában. A kalitka kb. 3 méterre van egy wifi routertől ami folyamatosan szórja a mobilnetet (sim van benne) és van egy szoba antenna is mellette. Ezek mennyire zavarhatják meg a kis madaraink életét, mennyire káros Nekik?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 19. 19:42
1/4 anonim válasza:
Bár ez nem a kérdésedhez tartozik, de ki szoktad őket engedi repkedni? A papagájok nem kalitkamadarak. Sokkal jobban befolyásolja az életüket, egészségüket az, hogy repteted-e őket, mint az, hogy 3 méterre van tőlük a router.
2/4 anonim válasza:
Valószínűleg nem tesz jót nekik. Ráadásul van egy ilyen hülye sípoló hangja amit az állatok általában hallanak.
Legalább éjszakára ki kéne kapcsolni. Embereknél is okozhat egészségügyi problémákat.
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos a wifit a kamerák miatt nem tudom kikapcsolni.
Mennyire célszerű távol tenni ezt az eszközt?
Igazából nem tudom milyen sipoló hang lehet benne, de én azt nem hallom.
2023. ápr. 20. 21:39
4/4 anonim válasza:
Mert nem vagy madár.
Tedd el onnan a kalitkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!