Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért várják el a nők, hogy...

Miért várják el a nők, hogy egyedül lakjak?

Figyelt kérdés

Mostanában többször is azért offoltak ki, mert még anyukámmal lakom. És amikor elmondom, hogy inkább lakom anyámmal, mint hogy éves szinten 2 millió forinttal más befektetését gyarapítsam, azt sem értik meg. Olyan, mintha nem is én érdekelném a csajokat, hanem egy jómódú szituációba akarnának belecsöppenni.

És az a durva, hogy ezen csajok közt van, akinek pl már gyereke is van vagy se érettségije nincs és még angolul sem beszél, míg én emiatt nem utasítottam feltétlenül vissza (diplomás vagyok).

Én úgy tudom, hogy a mai világban már egyenlőség van, a nők is dolgoznak. Nekem pasiként még sincs bennem egy olyan elvárás, hogy a nők egyedül lakjanak. Nem várom el, hogy kocsijuk legyen (ezért is kaptam már visszautasítást) és nem várom el azt sem, hogy engem meghívogassanak erre-arra (sajnos volt már aki megmondta, hogy pasiként nekem többet kell fizetnem, állni az ő kajáját).

Én azt gondolom, hogy a mai nők többsége ugyanolyan pénzéhes ri.anc, akik nem is engem akarnak megismerni, hanem egy jómódú körülménybe belepottyanni.

Szerintem minden kapcsolatnak tele kell lennie kompromisszumokkal.

És nekem az eddigi életem tele volt lemondásokkal, nem jókedvből végeztem egyetemet és nem jókedvből lakom még itthon, hanem azért, hogy legyen esélyem egyszer egy saját lakásba költözni, még ha hitellel is. Én ezt nem értem miért nem értik meg sokan nők.

2024. jún. 11. 20:02
1 2 3 4
 1/33 anonim válasza:
Megvalaszoltad a sajat kérdésed. Mi célod volt a kérdéssel? Önigazolást keresel?
2024. jún. 11. 20:06
 2/33 A kérdező kommentje:
Jó lenne legalább egy kicsit elgondolkoztatni a nőket, hogy annak is megvan az ára, hogyha én ma egyedül lakom. Mert akkor holnap nem biztos, hogy tudok venni még hitellel sem lakást, ha nem marad pénzem. A mai nap lemondása pedig akár a holnap gyümölcsét hozhatja el. Ezt kéne felfognia sok nőnek.
2024. jún. 11. 20:13
 3/33 anonim válasza:

Jó. Miért nem kéred meg őket akkor hogy gondolkozzanak el az eszmefuttatásodon?

Megsúgom neked: találni fognak olyat, akit diplomás felnőtt létére nem anyuci etet.

Ahogy az első írta, tökéletesen megválaszoltad a saját kérdésedet.

2024. jún. 11. 20:16
 4/33 anonim válasza:
Aki nem tetszik, az nem a te embered. Továbblépsz. Majd megtalálod a tiedet is. Nem kell minden kapcsolatnak telelennie kompromisszumokkal, úgy nem lehet (pontosabban nem érdemes) élni.
2024. jún. 11. 20:25
 5/33 anonim válasza:
Mert a nők a jelen helyzetet nézik és nem a lehetőségeidet. Hány éves vagy?
2024. jún. 11. 20:47
 6/33 anonim válasza:

Abszolut elvarhato egy felnott embertol,hogy fuggetlenedjen a szuleitol. Ez szamomra az elkoltozest is jelenti. Ferfi es no eseteben is.

En no vagyok, regebben volt "szerencsem" mamahoteles fiatalemberhez. Mas gondok is voltak nala a toronyban, de pont ez az otthonragadas vett el minden perspektivat a kozos jovovel kapcsolatban. Azota eltelt vagy 7 ev, meg mindig mamahotelezik. Persze ez csak egy pelda, nyilvan mindenki mas, es nalam nyilvan a rossz tapasztalat is hozzajarul, hogy mamahotelessel tobbe nem kezdek.

2024. jún. 11. 21:26
 7/33 A kérdező kommentje:

Szerintem minden kapcsolatban kell hogy legyenek kompromisszumok, olyan nő sincs, aki mindenben tökéletes lenne, de nem is várom el. Mindenkinél lesz jobb opció mindig.

28 éves vagyok.

Attól, hogy otthon lakom, még életképes vagyok, jól fizető állásom van, simán elmegyek egyedül külföldre utazni. Az igény megvan bennem, hogy egyedül birtokoljak egy ingatlant, de azt én akarom birtokolni, én akarom berendezni, nem akarok befektetők zsákmánya lenni, építeni akarom a jövőmet, és a nők ezt nem értik meg, nőként csak a mának éltek, a nők kb anyagiak terén nem tudnak racionálisan gondolkozni.

És általában azok a nők mondják ezt, akik kb elmenekültek otthonról, mert nekik nem adatott meg ez a lehetőség, mert ott van mindkét szülő, vannak testvérek, vidékről származnak, szarok otthon is a körülmények. De nekem itthon van légkondim, elektromos redőny, én rendeztem be a szobát, ráadásul Budapesten jó helyen is lakom, miért kéne elköltözzek, csak mert pár olyan lánynak, akik úgyse biztos, hogy megmaradnának mellettem, ez az igénye?

Abban még benne is lennék, hogy ha komolyra fordul a kapcsolat, esetleg összeköltözzünk. De hogy közösen vegyek fel egy nővel hitelt, az ki van zárva, mert a nőknek egyik nap bekattan az agya, beadja a válópert és a pasi ottmarad egyedül kisemmizve, a bíróság úgyis a nőnek ítéli meg a lakást, ha már gyerek is van, nekem meg ez nem hiányzik.

2024. jún. 11. 22:14
 8/33 anonim válasza:

Ez mind jó amit leírtál kérdező.

Az egésznek a végén a lényeg: anyucival élsz.

2024. jún. 11. 22:42
 9/33 A kérdező kommentje:

Én amúgy büszke vagyok, hogy nem olyan a gondolkodásom, mint a tömegnek. Rájöttem, hogy teljesen fölösleges megfelelni olyan embereknek, akik nem magam miatt szeretnek.

Régen nagyon akartam kocsit is venni. Mára eljutottam oda, hogy nekem a saját lakás sokkal fontosabb, mint hogy akár egy pénznyelőgépem legyen, legyek bármilyen menő is a kocsikkal a csajok körében. Első a lakás, utána ha van lehetőségem, egy mélygarázst vennék és amíg gyűjtöm a pénzt kocsira, addig a mélygarázst kiadnám bérbe, és csak ezután jönnének az ilyen luxuskiadások, mint a kocsi.

Itthagynék egy Dave Ramsey idézetet:

"We buy things we don't need with money we don't have to impress people we don't like."

2024. jún. 11. 23:11
 10/33 anonim válasza:

Nem akarnak anyóssal élni. Fordítva is érthető.

F

2024. jún. 11. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!