Van olyan munkanélküli nő, aki össze jönne egy munkanélküli férfival?
Figyelt kérdés
Budapestiek jelentkezését várom. Kritériumok: legyen munkanélküli, felnőtkorú ès gyermektelen. Párkapcsolat jellege: egymás vígasztalása, bíztatása és egyébb relaxációs gyakorlatok. Női kórhatár 20-50 év. Legyen hol laknia. F33 jóindulatú és normál alkatú nem hajléktalan férfi. 😃#terápia #munkanélküliség álláskeresés párkapcsolat nő férfi #társkeresés ismerkedés barátkozás szerelem család #fèrfit nőt keresek intimitás szórakozás légyott flört #flörtölés alkalmatlanság depresszió kilátástalanság
jún. 5. 22:10
11/56 anonim válasza:
Nézd a füstölt lazacnak jó vajnak és társainak bélszínnek ára van.
Én nem fogok enni párizsit és margarint.
jún. 5. 23:39
12/56 A kérdező kommentje:
12 Ezt nem értem miez a komment? 😃 Ki írta itt, hogy párizsin és margarinon kell élned? Össze zavarodtál? Vagy volt egy kis fehé poros kóla szippantás a komment megírása előtt? 😂
jún. 5. 23:44
13/56 anonim válasza:
😂😂😂😂 Aztaaa, ember, csak kibújt a szög a zsákból. Kilóg a kapanyél is rendesen, csak hogy újabb szólásmondással éljek.
Már csak azt nem értem, hogy az 5-ös kommentedet miért írtad alá? Anélkül is tudjuk, hogy az vagy. 😂😂😂😂
jún. 5. 23:44
14/56 A kérdező kommentje:
14 Tudjuk? Már haluciálsz is? Hány képzeletbeli személyben írogatsz itt üzeneteket? Egy kicsit sok volt a szippantás. Nehogy az legyen, hogy túladagolod magad és arról fogsz flesselni, hogy margarinos félbarna kenyeret eszel olcsó akciós párizsival.
jún. 5. 23:56
15/56 A kérdező kommentje:
😂😂😂😂
jún. 6. 00:01
16/56 A kérdező kommentje:
Lehet nem élnéd túl. 😂😂😂☁️
jún. 6. 00:03
17/56 anonim válasza:
F@szán kijönnétek a fizukból!😃
jún. 6. 04:58
18/56 anonim válasza:
" És boccs, ha zokon vetted a reakció válaszom, amiért egy punk kuka zabáló trógernek néztél"
. Ilyet hol csináltam?
jún. 6. 06:51
19/56 anonim válasza:
Inkabb keress munkát es aztan csajozz
jún. 6. 06:56
20/56 A kérdező kommentje:
Jó úgy lesz. 😂
jún. 6. 07:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!