Van olyan munkanélküli nő, aki össze jönne egy munkanélküli férfival?
Figyelt kérdés
Budapestiek jelentkezését várom. Kritériumok: legyen munkanélküli, felnőtkorú ès gyermektelen. Párkapcsolat jellege: egymás vígasztalása, bíztatása és egyébb relaxációs gyakorlatok. Női kórhatár 20-50 év. Legyen hol laknia. F33 jóindulatú és normál alkatú nem hajléktalan férfi. 😃#terápia #munkanélküliség álláskeresés párkapcsolat nő férfi #társkeresés ismerkedés barátkozás szerelem család #fèrfit nőt keresek intimitás szórakozás légyott flört #flörtölés alkalmatlanság depresszió kilátástalanság
jún. 5. 22:10
1/56 anonim válasza:
De cuki, együtt mehetünk majd lomizni és plazmázni 😍
jún. 5. 22:27
2/56 anonim válasza:
🤣🤣🤣
jún. 5. 22:35
3/56 A kérdező kommentje:
😍 A plazmázásba benne vagyok. Utána kiülhetnénk a Duna partra és bámulnánk közösen a folyását. Most úgy is itt a nyár a jó idő. Napozhatnánk is akár valamelyik parkban. 😀 Meg még csomó dolgok kitalálhatnánk közösen. 🥹
jún. 5. 22:36
4/56 anonim válasza:
Az mit jelent pontosabban, hogy te nem vagy hajléktalan? De a nőnek legyen hol laknia?
És ki fog a kukában kaját keresni? Remélem nem a nő, ha már ő adja a lakást!
jún. 5. 23:00
5/56 anonim válasza:
#5: na, ezzel aztán eladtad magad.
De egyébként az a szomorú, hogy Te azzal jellemzed magad, hogy munkanélküli. Ha esetleg valamelyikőtök munkát kap, akkor vége a kapcsolatnak?
jún. 5. 23:16
6/56 anonim válasza:
Olyan nővel össze se jönnék ki nem keres annyit mint én/netto 1,3millió ft /hó.
Mit kezdenék vele,majd eltartom akkor meg csodálkozik hogy szextárgynak nézem?
jún. 5. 23:18
7/56 anonim válasza:
7
Mekkora egy f@szkalap, fajankó vagy!
jún. 5. 23:26
8/56 A kérdező kommentje:
6 A munkanélküliség egy állapot. Nem a legsikeresebbnek mondható stádium az élet bizonyos szakaszán. Egy karrierista sikeres befutott nő egyértelműen nem állna szóba kapcsolati jelleggel egy az ő szemszögéből nézve lúúúzer pasival. A kérdésben leìrtam: egymás bíztatása, vígasztalása. Egymást segítenénk egy jó munkahely keresésében is. És boccs, ha zokon vetted a reakció válaszom, amiért egy punk kuka zabáló trógernek néztél.
jún. 5. 23:27
9/56 anonim válasza:
Mért vagyok fasz kalap?
Ez az igazság.
jún. 5. 23:29
10/56 A kérdező kommentje:
10 Na hát pont erről van szó. Ha megfordítanám a kérdést és munkanélküli nőként keresnék pasit, akkor pont hogy a hozzá hasonlóktól nem kapnák semmi jót. Szóba sem állna velem, hacsak nem prostituáltnak nézne.
jún. 5. 23:34
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!