Valaki nem szeretne beszélgetni? 19L Nagyon unatkozom Instán vagy snapen ha lehet ne 40 éves csávók keressenek Majd küldök magamról képet ha valakit az érdekel hogy nézek ki
Figyelt kérdés
tegnap 19:23
1/38 anonim válasza:
38 vagyok, így nem érdekel, bocs.
tegnap 19:25
2/38 anonim válasza:
Esetleg telefonon nem lehetne dumcsizni? Nem vagyok 40+ os, de ilyen snapdolgoktól távol tartom magam. Ha érdekel írj
tegnap 19:26
3/38 anonim válasza:
Én nem 40 vagyok, jóval több.
tegnap 19:40
4/38 anonim válasza:
Picit írhatnál magadról
Hobbik, érdeklődési körök, stb
tegnap 19:43
5/38 A kérdező kommentje:
Igazabol eleg nyitott vagyok barmirol szivesen beszelek de ez nem azt jelenti hogy arra vagyok hogy kanos csavok irogassanak akik szexrol akarnak beszelgetnixd
tegnap 19:45
6/38 Noren1989 válasza:
Nyilván nem azért írtál ki ide kérdést :D
tegnap 19:46
7/38 A kérdező kommentje:
Azert ide irtam a kerdest,mert itt tobben nezik meg:D
tegnap 19:48
8/38 anonim válasza:
Snapchat az a maszturbációs platform.
tegnap 19:49
9/38 anonim válasza:
szia, de
40/csávó
tegnap 19:56
10/38 anonim válasza:
Őszinte leszek. Jó dolog nyitottnak lenni mindenre. De ez nem fogja felkellteni senki figyelmét mert mindenki ezt írja aztán valahogy mégsem halad sehová a beszélgetés.
Tényleg sokkal jobb ha írsz pár dologról ami érdekel hogy legalább legyen min elindulni.
tegnap 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!