Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van olyan munkanélküli nő,...

Van olyan munkanélküli nő, aki össze jönne egy munkanélküli férfival?

Figyelt kérdés
Budapestiek jelentkezését várom. Kritériumok: legyen munkanélküli, felnőtkorú ès gyermektelen. Párkapcsolat jellege: egymás vígasztalása, bíztatása és egyébb relaxációs gyakorlatok. Női kórhatár 20-50 év. Legyen hol laknia. F33 jóindulatú és normál alkatú nem hajléktalan férfi. 😃

#terápia #munkanélküliség álláskeresés párkapcsolat nő férfi #társkeresés ismerkedés barátkozás szerelem család #fèrfit nőt keresek intimitás szórakozás légyott flört #flörtölés alkalmatlanság depresszió kilátástalanság
jún. 5. 22:10
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim válasza:

Megértem a kérdezőt.

Férfiként munka nélküli vagyok és remekül megvagyok így, hogy nem szolgaként élek, a fanyalgóknak meg jó munkát, hű kutyusként szolgáljátok a gazdátokat, aki szét szivat benneteket 😉!

jún. 6. 07:12
 22/56 A kérdező kommentje:
24 Na végre egy pozitív hozzászólás. Előbb utóbb megérkezik életem munkanélküli szerelme is. 😂
jún. 6. 07:16
 23/56 anonim válasza:
En is voltam munkanelkuli, elveztem.. merthat kiafranc ne elvezne.. na de ennek is vannak hatranyai egy ido utan most nem kezdem el sorolni, a lenyeg hogy azert latszik par hozzaszolon hogy mekkora frusztralt vilagban elunk. Kedves f..szomtudja hanyadik hozzaszolo, ha te ilyen rohadt gazdag vagy akkor mert egy anonim oldalon teszel tanubizottsagot arrol hogy a masik hulye vagy nem? Feltetelezem anyad picsajaban laksz meg mindig aki fizeti a telefonszamladat meg az internetet azert hogy a kicsi fia itt fingja a hulyesegeit. 😂 #24 legyel sajat magad fonoke es magadat szolgalod majd. ;)
jún. 6. 07:35
 24/56 anonim válasza:

#23: Te a saját önigazolás iránti igényed szolgája vagy.

A Kérdezőről meg mindent elmond, hogy ezt tartja az egyetlen pozitív válasznak.

jún. 6. 09:08
 25/56 anonim válasza:

A kérdésedből az jön le, hogy te nem is akarsz dolgozni. Hiszen társat jó esetben hosszú távra választ az ember, a munkanélküliség pedig egy ideiglenes állapot. Ha valaki nagyon akar egy héten belül talál Budapesten munkát, lehet hogy a Mekiben épp vagy hasonló helyen, de a munka munka.

Ha nem éreznéd magad magabiztosnak egy kapcsolathoz, miért nem várod meg míg állást találsz?

jún. 6. 09:10
 26/56 A kérdező kommentje:
¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?Ennyi jutott eszembe a 26 és 27 kommentre válaszul.
jún. 6. 09:30
 27/56 anonim válasza:
Minden kritériumnak megfelelek, kivéve a lakhatás és nem pesti vagyok...hurrá :(
jún. 6. 09:54
 28/56 anonim válasza:
27-es vagyok, mi az ami kérdéses?
jún. 6. 09:56
 29/56 anonim válasza:
Most mi a baj a párizsival? Én szeretem.
jún. 6. 13:13
 30/56 A kérdező kommentje:
Én sem értem. Biztos fáj az úri belének. Mondjuk én csak a marha / borjú párizsit komálom.
jún. 6. 13:18
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!