Szép lányt keresek a MECSEK Intercityről, 2025. április 22. Sárbogárd-->Kelenföld. Te vagy az?
Figyelt kérdés
Április 22-én este (8 óra után) a Mecsek intercityn a kerékpáros vagonban leült egy nagyon szép lány, aki valamilyen gitárszerű hangszert szállított. Sárbogárdon szállt fel és Kelenföldön le, sajnos nem szólítottam le, de ha esetleg magára ismer és meg akar ismerni, akkor jelezzen. Én voltam a biciklivel, aki ott ült nem messze. Bánom már, hogy nem szóltam hozzá, de már késő, hátha így megtalálom.tegnap 22:11
1/9 anonim válasza:
Mandolin. Az volt a gitár szerű hangszer ami nálam volt.
tegnap 22:34
2/9 A kérdező kommentje:
És milyen ruha volt rajtad?
tegnap 22:51
3/9 anonim válasza:
Ukulelét vittem és egy feszülős latex ruhát viseltem.
tegnap 22:56
4/9 A kérdező kommentje:
Nem, latex ruha rajtam volt.
tegnap 22:57
5/9 anonim válasza:
Te voltál az a köpcös, idős férfi?
tegnap 23:14
6/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok idős, 29 vagyok. De nyilván esélytelen, hogy írjon, de alapvetően komoly a kérdés.
tegnap 23:31
7/9 anonim válasza:
Nyilván használja ezt az oldalt és pont meg fogja találni ezt a kérdést.
tegnap 23:47
8/9 A kérdező kommentje:
Ki tudja. :D
tegnap 23:52
9/9 anonim válasza:
Azért jó próbálkozás. Ki tudja.
ma 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!