Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan lány aki nemrég...

Van itt olyan lány aki nemrég szakított? 18f

Figyelt kérdés
Bennem személy szerint ez már régóta megfogalmazódott, nem ért váratlanul. Mostmár nyugodt szívvel ismerkedhetek. Gondoltam jó volna egy hasonló korú, helyzetben lévő lánnyal kibeszélni. Aztán ha szimpik vagyunk egymásnak akár randizhatunk is, elvégre közeleg a valentin nap. Nem vagyok kapcsolatfüggő meg ilyesmi, de szeretem, ha van egy támaszom, nincs mit veszíteni végülis, én a kapcsolataimból csak tanultam eddig. Ha van kedved, és magadra ismersz, írj!

2024. jan. 25. 16:38
 1/5 anonim válasza:
Biztos, hogy egy kapcsolatból kilépve a legjobb ötlet egy másikba belekezdeni? Nem csak az exet akarod pótolni? Azt mondod, hogy nem vagy kapcsolatfüggő, de ez eléggé a kapcsolatfüggőség jele...
2024. jan. 25. 16:46
 2/5 A kérdező kommentje:

Megértem az álláspontodat, végülis igen ez nem minden esetben a legjobb, de én azt tapasztaltam nincs mire várni, csak a friss élmény miatt elzárkózni mások elől hülyeség. Az előző kapcsolatom is úgy ért véget, hogy belevágtam a következőbe, kellett egy kis idő az "átszokáshoz", de utána egy tartalmas kb. 2 éves sztori lett belőle, amit nem bántam meg.

2024. jan. 25. 16:51
 3/5 anonim válasza:
szia merre laksz?
2024. jan. 26. 12:11
 4/5 A kérdező kommentje:
#3 Budapest
2024. jan. 26. 12:52
 5/5 anonim válasza:
Milyen magas vagy es hany kg? Sportolsz?
2024. jan. 26. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!