Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég szakítottam a barátnőmmel, mert már nem is nagyon működött meg más tetszett meg. Régóta beszélgettem a lánnyal aki tetszik és kiderült, hogy ismerte a volt barátnőmet. Szerintetek elhívjam randira a lányt?
Figyelt kérdés
2021. júl. 30. 10:31
1/7 anonim válasza:
Az, hogy ismerik egymást, annak semmi köze ahhoz, hogy elhívhatod-e randira.
Hívd el, aztán lesz ami lesz.
2/7 anonim válasza:
Az nem baj, ha ismeri. Ha jó barátok, akkor lehet, hogy a lány miatt nemet mond, de szimplán az, hogy ismerik egymást nem szokott kizáró ok lenni.
3/7 anonim válasza:
ha csak nem voltak/jelenleg nem közeli barátok, akkor no para. nyugodtan hívd el a csajt.
4/7 anonim válasza:
Hívjad nyugodtan!
Azt viszont feltétlen mondjad meg neki, hogy azért van most ő a soron, mert az eddigi már nem annyira tetszik neked. Ezzel tisztességesen felkészíted arra, hogy bármikor őt is lecserélheted, lapátra kerül!
5/7 anonim válasza:
Nem elítélendő, amit tervezel a másikkal. Rajta!
6/7 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy közeli barátok. És arrol is tudott, hogy én szakítottam a volt barátnőmmel.
2021. júl. 30. 18:13
7/7 Bory_Gilmore válasza:
Öhm...upsz? Kicsit kellemetlen, de szerintem attól még elhívhatod, de persze ez azon múlik, milyen jó barátok, és hogy neked ez mennyire éri meg. Kalkuláljad bele. Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!