Egy barátnőm, akivel nemrég szakítottuk meg a kapcsolatot szörnyű dolgokon megy keresztül. Szerintetek keressem, vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
Februárban szakadt vége a kb 10 éves barátságunknak. Azóta nem beszéltünk. A közös barátainktól megtudtam, hogy korházban van és szörnyű dolgokon megy keresztül. Minden nap gondolok rá. Szerintetek ha már így alakult, ne is keressem vagy hívjam fel/írjak neki?2022. júl. 16. 10:17
1/16 anonim válasza:
Ne keressed.csak rosszabb lenne neki.
2/16 anonim válasza:
Ha minden nap gondolsz rá, keresd. De ne azzal a sajnálkozós ábrázattal.
Bár azért nem mindegy, miért szakadt meg a viszony.
3/16 anonim válasza:
jó kérdés, hogy egy 10 éves barátság miért szakad meg úgy, hogy "februárban". Pontosan emlékszel rá mikor, tehát valami kiváltó ok volt. Na azt kellene megvizsgálni, alapos ok volt-e, vagy netán egy félreértés.
4/16 A kérdező kommentje:
Volt igen több félreértés is volt, ezeket szerettem volna tisztázni és ő nem. Februárban amikor rákérdeztem, meg tudnánk e beszélni az volt a válasz hogy fejezzük be. Hosszú lenne leírni mik voltak a kiváltó okok...
A lényeg hogy elvesztettem egy kisbabát pár hete (ő ezt nem tudja) és most ő is ugyanazon megy keresztül, emiatt is jut eszembe minden nap. Szóval nem pont sajnálkozás lenne ami miatt keresném, ha keresném.
Bocsi nem tudom érthető e.
2022. júl. 16. 10:35
5/16 anonim válasza:
Nehogy a közös barát szívja meg, hogy elpletykálta neked, pedig nem lett volna szabad.
6/16 anonim válasza:
Ha azt érzed, hogy tudsz valamiben is segíteni most, akkor talán van értelme.
7/16 anonim válasza:
Ha ő zárta le a barátságotokat, akkor inkább hagyd. Majd keres ő téged, ha meggondolta magát.
8/16 anonim válasza:
Engem érdekelne, hogyan alakul.
9/16 anonim válasza:
Én egyszer megkeresném, tudok e segíteni, vagy akar e beszélni vmiről stílusban. Ha egyértelműen elutasít, leráz, vagy direkt ellenséges, akkor végleg elengedném a dolgot. Idősebb vagyok, több hasonló helyzetben is voltam. Nem szabad haragot tartani, meg kell bocsájtani, viszont duzzogni, nyűglődni nincs idő, ahhoz túl rövid az élet.
10/16 anonim válasza:
Ne keresd. Van elég baja. Ha eddig nem akart veled beszélni, akkor most is valószínűleg inkább teher lenne, ha keresnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!