Miért nem találok barátnőt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves vagyok és lúzernek érzem magamat, amiért eddig mindössze egy barátnőm volt, és vele is csak fél évig voltam együtt.Olyan rossz, hogy minden haveromnak van barátnője csak nekem nincs.Véleményem szerint a mai lányok 80-90%-a csak a külsőt nézi, meg azt, hogy legyen pénzed( tisztelet a kevés kivételnek).Már nem is ismerkedek, mert tudom, hogy úgy is csalódás lesz a vége.Volt olyan időszak, amikor egy nap legalább 3-4 lányra írtam rá.A legtöbben, még csak vissza sem jelöltek, az ismerkedésig pedig csak 1-2-vel jutottam el, de pár nap után még is akadt a történet.Nem tartom magam helyesnek, de adok magamra, igényes vagyok és nem is vagyok csúnya sem, inkább olyan átlagos.Nálamnál jóval "csúnyább" srácoknak is van már barátnője.Velem van a baj?2024. jan. 15. 20:29
31/46 anonim válasza:
"Majndem úgy kell ismerkedni mint hogyha haverkodnál, csak egy fokkal bátrabban és szexibben."
Így leszel örökre szüzi.
2024. jan. 16. 12:44
32/46 A kérdező kommentje:
Csak annyival szeretném lezárni ezt a bohóckodást, hogy ha jobban belegondolok teljesen jól érzem magam egyedül.Nincs kötöttség, akkor és oda megyek amikor és ahová akarok és még a pénzem is megmarad.Na mindenkinek szép napot!
2024. jan. 16. 15:16
33/46 anonim válasza:
Akkor meg mit rinyálsz hogy nincsen nőd?
2024. jan. 16. 15:18
34/46 A kérdező kommentje:
Valamit félreértettél lányom.Én nem rinyáltam, csak feltettem a kérdést, amire nem kaptam értelmes választ így tárgytalan az egész
2024. jan. 16. 15:29
35/46 anonim válasza:
Rég láttam már ennyi agyalágyultat, mint itt! Bár ez az oldal mindig tud újat mutatni..
2024. jan. 16. 16:07
36/46 anonim válasza:
Hirtelen milyen kemény lett a kérdező,mindjárt lányokat is fog verni és könyveket fog égetni,ez az orbángeneráció. XD
2024. jan. 16. 16:13
37/46 anonim válasza:
A lányoknak túl nagy a választék. Így persze hogy nem téged választanak, ki kell tűnj a tömegből.
És a lányok már egyszerűen beleuntak hogy mindenhol-mindenkor közeledni akarnak hozzájuk a fiúk.
2024. jan. 16. 16:52
38/46 anonim válasza:
37,látszik.Egyre több a leszbikus.
2024. jan. 16. 18:20
39/46 anonim válasza:
Inkább a biszexuális lány egyre több, de az nagyon.
2024. jan. 16. 19:37
40/46 anonim válasza:
Csatlakozz be a csimpanzokhoz azok tobben is megdugnak egy nostenyt
2024. jan. 16. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!