Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért nem találok barátnőt?

Miért nem találok barátnőt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves vagyok és lúzernek érzem magamat, amiért eddig mindössze egy barátnőm volt, és vele is csak fél évig voltam együtt.Olyan rossz, hogy minden haveromnak van barátnője csak nekem nincs.Véleményem szerint a mai lányok 80-90%-a csak a külsőt nézi, meg azt, hogy legyen pénzed( tisztelet a kevés kivételnek).Már nem is ismerkedek, mert tudom, hogy úgy is csalódás lesz a vége.Volt olyan időszak, amikor egy nap legalább 3-4 lányra írtam rá.A legtöbben, még csak vissza sem jelöltek, az ismerkedésig pedig csak 1-2-vel jutottam el, de pár nap után még is akadt a történet.Nem tartom magam helyesnek, de adok magamra, igényes vagyok és nem is vagyok csúnya sem, inkább olyan átlagos.Nálamnál jóval "csúnyább" srácoknak is van már barátnője.Velem van a baj?
2024. jan. 15. 20:29
1 2 3 4 5
 11/46 anonim válasza:
Én "imádom", amikor bejelölnek random emberek, hogy " tetszem", pláne, mert nincs profilmépem, alig vannak nyilvános képeim, nagyon ritkán posztolok... Hogy mégis mi alapján...? Le tudtam írni a nevem? Cuki a teáscsészém? Passz...
2024. jan. 16. 04:46
 12/46 anonim válasza:
mutatsz képet privátban és megmondom őszintén, külső alapján hányas vagy és min változtass
2024. jan. 16. 06:56
 13/46 anonim válasza:

4-és illetve 6-os vagyok. Nem kérhetnék tőletek valamit?

Kivételesen ne a gyk-n bevett szokást, a kérdező nyers bántását alkalmazzuk, hanem gondoljuk át. Ő is ember. Tanácstalan. Segítségre szorul. Miért nem segítünk neki? Ha az ilyen “veled van a baj” megjegyzésekkel megállunk azaz csak beszólunk neki egyet de nem folytatjuk a kifejtését, azzal csak fogjuk elérni hogy a srác megjobban el fog keseredni. Tényleg ezt akarjuk? Tényleg az a cél hogy egy segítségre szoruló emberbe még egy jó nagyot belerúgjunk?

Azért mondtam azt, hogy van baj a sráccal, de ezen tud változtatni. Van kiút. Nekem is volt ilyesmi meghasonlott élet szakaszom. És ki tudtam jönni belőle. Hálistennek az én segítőim nem nyomorultak voltak aki rám projektálták a saját belső diszharmóniájukat. Hanem tényleg segítettek. Aki rendben van magával az nem bánt. Nem rombolja a másik embert. Csak az bánt, csak az rombol, aki nincs rendben saját magával. Ez annyira egyértelműen átjön a válaszokból.

2024. jan. 16. 07:16
 14/46 anonim válasza:

07:16 Mit vársz ezektől? Értem én amit írsz, de mondok egy példát. Én a múltkor feltettem egy más jellegű kérdést emberek kategóriában, teljesen normális kérdés volt, erre mi volt? Nekem álltak.

Tudod mit? Nagy a pofájuk az embereknek ezen az oldalon, de az a baj, hogy nemcsak itt. Csak éppen nincs mire.

2024. jan. 16. 07:30
 15/46 anonim válasza:
Ez a mai generáció. Nem csak a fiú, a lány oldal is. Az egyik elribizlisedett, a másik meg csak nyafog. Ehhez jön mindkét oldalról a bekepzeltseg. Hát szép jövő. Hogy a feltett kérdésre válaszoljak: igen, a kerdezovel is óriási gondok vannak.
2024. jan. 16. 08:02
 16/46 anonim válasza:
15ös! Ez ütött mint a zárlatos hilti! De k@rvára igazad van!
2024. jan. 16. 08:13
 17/46 anonim válasza:

Nekem a főiskolán volt először barátom, 18.5 éves voltam, ő 19. Nyilván egyikünknek sem volt igazán pénze, hisz tanultunk. Tökre nem a pénz játszik ebben a korban. Annyi pénzünk volt, amit a szüleinktől kaptunk és azt beosztottuk (én kolis voltam, ő otthon lakott a szüleivel). Utána több olyan barátom volt, hogy nem volt autója, és egy szimpla egyszerű állása volt, ahogy nekem is, de tök jól elvoltunk. Albiban laktunk, hó végéig épphogy kihúztuk, de megoldottunk mindent. :)

Nem minden a pénz. Rossz helyen keresgélsz. És még fiatal vagy. Az önértékelésed meg nulla, csak kapálózol a vízben, másokat okolva mindenért. Először szedd össze magad, testileg és lelkileg is, semmi vonzó nincs egy hisztis srácban, aki ráadásul hülyének nézi a lányokat. Semmibe nézed őket az alapán amiket írtál. Mégis kinek lenne szimpatikus és vonzó egy ilyen srác?

2024. jan. 16. 08:39
 18/46 anonim válasza:

Nagy probléma, de azt hiszem emberek vagyunk, megtudjuk beszélni mi a gond!!

Én három csoportra osztom az embereket. A tinik könnyen ismerkednek, hisz nagy tét nincs, játszunk, beszélgetünk!

A második csoport már sokkal izgalmasabb, nagy a tét, akár az életünk, egy valakihez tartozás, stb!

A harmadik csoport, megöregedtünk, magunkra maradtunk, nincs barát, a hosszú idő alatt mindenkit elveszítettünk, a másik két csoport már számunkra idegen, nincs kapcsolat, vagy lehetne?

Kellene egy kapocs, ami közös nevező lehet, egy mosoly, egy köszönés, kis humor, vagy egy kutya!!!!

Kisbaba született a szomszédban, amikor meglátott sírt. Aztán nőtt egy év múlva már mosolygott, ha beszéltem hozzá, integetett, pá-pá! Jó kapcsolatunk van a szülőkkel, és a szülők által a nagymamákkal is!!!!

Fent maradt a kulcsom, vártam hátha jön valaki, jött egy huszonéves lány,

kedvesen köszöntem, majd megkérdeztem: "hazakísérhetem? Kicsit zavart lett, majd azt mondta: "Miért is ne, erre a 20 méterre!"Együtt mentünk,

szó nélkül, majd elővette a kulcsot és kinyitotta az ajtót. "Látja, erre számítottam, mert a kulcsot elfelejtettem elhozni", már értem mondta, majd

megdicsértem milyen csinos, azóta mosolyogva üdvözöljük egymást, ha egy évbe háromszor találkozunk, az anyukájával is!

Babakocsit toló hölgynek köszönök, sokszori néma találkozás után, mielőtt

megszólalna, megdicsérem a babát, hány éves és máris jóban vagyunk egymással, ha ritkán találkozunk, a férje is mosolyog, váltunk pár szót, valami humorosat, innentől Ők már ismernek, az én memóriám rossz és már én nem ismerem meg őket, nagy a gyerek, de ők megkérdezik, "hogy vagyok?"

"Köszönöm a körülményekhez képest jól, csak a körülmények nagyon ..........!!!!!

Aztán vannak a kutyák, megszagolják a cipőm, én lehajolok és megsimogatom

a fejüket, mondok pár szót magyarul, NewYorkban!!! Később a lányommal megyünk, beszélgetünk, a kutyák ugatnak, gazdáik kihajolnak az ablakon,

"Hello Janos" Téged mindenki ismer? Nem csak a kutyáik!

Egy félős kutya átmegy a másik oldalra, én is. a lány leül a ház előtti lépcsőre a kutya a másik oldaláról les. Leülök a lány mellé, nyújtom a kezem, tenyerét a tenyerembe teszi, a kutya feláll, megkerült bennünket, fejét az ölembe teszi, simogatom. a lány elvette a kezét, a kutya megfordult és visszament a lány mögé. Másfél hónap múlva találkozunk, a kutya jön felém, tőlem már nem félt!

Városi statisztika, 30 eladó lányra egy fiú van!!!!Jön egy lány kis kutyával, a kutya már ismert, rohant hozzám, megsimogattam, a lány csak nézett! Mondom neki, az az igazság, nem a kutyát, hanem csinos gazdáját

kellene megsimogatni, igaz nem nekem hanem egy gavallérnak!! "Valóban!"

Mondja a lány!!!

Kb. 15 idős hölgy ül a homokozó szélén, kérdezem, " nem jutott mindenkinek kis vödör meg lapát?" Harsány nevetésben törnek ki, csak lepihentek,

kirándulók voltak. A helyiek közül hárman kiülnek, három padra, nincs barátság?

2024. jan. 16. 09:28
 19/46 anonim válasza:

Láthatóan a kérdező találhat itt további nyafinyafikat.

Sírhattok együtt!

2024. jan. 16. 09:35
 20/46 anonim válasza:

"Hogy a feltett kérdésre válaszoljak: igen, a kerdezovel is óriási gondok vannak.

...

Láthatóan a kérdező találhat itt további nyafinyafikat."

Hadd kérdezzelek meg titeket, akik ezeket írtátok: mennyivel lesz előrébb a kérdező a válaszaitoktól? De komolyan.

Ha baj van vele, miért nem segítetek neki megoldani. Vagy ha nem tudjátok megoldani, nem tudtok ötletet sem adni, ami nem baj, de akkor ennyit is minek írtok ide be???

Már várom a "kamukérdés" szövegezésű válaszokat, azt hiszem az nem volt eddig.

És mondom, nagyon átjön a válaszokból, hogy igazából kivel van baj, ki az, aki nincs rendben magával.

2024. jan. 16. 10:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!