Hol találok 28 felett barátnőket vagy akár legjobb barátnőt? Ti hol laláltatok?
Örülnék ha csak lányok/női írnának.
Átlagos nőnek tartom magamat normális élettel de akkor is hiányzik egy barátnő akivel a csajos dolgaimat vagy a mindennapokat átbeszéljem.
Szeretem a divatot,a táncot az aktualitásokat a lélektant agyalni mindenfélén....szóval érhető hiszen téma az lenne bőven :)
Tehát akire a szennyest rádobhatod. 😄
Arra kell valaki,hogy a lelki szarodat hallgassa?😄
Hol találok 28 felett barátnőket vagy akár legjobb barátnőt? Ti hol találtatok?
Örülnék ha csak lányok/nők írnának.
Átlagos nőnek tartom magamat normális élettel de akkor is hiányzik egy barátnő akivel a csajos dolgaimat vagy a mindennapokat átbeszéljem.
Szeretem a divatot, a táncot az aktualitásokat a lélektant, agyalni mindenfélén....szóval érthető hiszen téma az lenne bőven :)
Én régebben a legjobb barátnőmet buszon ismertem meg kb akkoriban amikor én voltam 19 éves :)
Úgyhogy elég jót mosolyogtam ezen kedves első :)
Nekem nincsenek nagyon lány barátaim. Már megszoktam, hogy a csajok többsége félreért vagy nem is tudom. Mintha lenne köztünk egy fal, pedig én nagyon szeretném szeretni őket és nagyon szeretnék egy azonos nemű lelkitársat (ellenkező neműnek ott a vőlegényem). Egy lánnyal vagyunk közelebbi barátok, bár vele nagyon sok dologban nagyon ellentétesen működünk, szóval kicsit kutya-macska barátság. Őt egy házibuliban ismertem meg, ahova véletlenül kerültünk (ez a kedvenc sztorink azóta is:)). A többi barátomat fb csoportokból, egyetemről, munkahelyről szedtem. Plusz a párom régi barátai voltak, de mind fiúk. Műszaki területen az ember lánya általában tiszteletbeli fiú lesz.
Ha gondolod, beszélgessünk! :)
26n
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!