Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért nem találok barátnőt?

Miért nem találok barátnőt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves vagyok és lúzernek érzem magamat, amiért eddig mindössze egy barátnőm volt, és vele is csak fél évig voltam együtt.Olyan rossz, hogy minden haveromnak van barátnője csak nekem nincs.Véleményem szerint a mai lányok 80-90%-a csak a külsőt nézi, meg azt, hogy legyen pénzed( tisztelet a kevés kivételnek).Már nem is ismerkedek, mert tudom, hogy úgy is csalódás lesz a vége.Volt olyan időszak, amikor egy nap legalább 3-4 lányra írtam rá.A legtöbben, még csak vissza sem jelöltek, az ismerkedésig pedig csak 1-2-vel jutottam el, de pár nap után még is akadt a történet.Nem tartom magam helyesnek, de adok magamra, igényes vagyok és nem is vagyok csúnya sem, inkább olyan átlagos.Nálamnál jóval "csúnyább" srácoknak is van már barátnője.Velem van a baj?
2024. jan. 15. 20:29
1 2 3 4 5
 21/46 anonim válasza:
Te mit segítettél?Osztottad az észt a többieknek.
2024. jan. 16. 10:06
 22/46 anonim válasza:

Minimális szociológiai és pszichológiai tudás kell azon következtetés levonásához, hogy ha egy generáció el van b@szva, az nem az ő hibájuk, hanem a szüleik generációjáé

2024. jan. 16. 10:06
 23/46 anonim válasza:
"Te mit segítettél?Osztottad az észt a többieknek." - olvasd vissza a 4. választ!
2024. jan. 16. 10:08
 24/46 anonim válasza:
22,tökmindegy,figyelembe véve azt,hogy mennyi gyerek születik manapság.
2024. jan. 16. 10:11
 25/46 anonim válasza:
És még csodálkoznak a magyarok, hogy utálják őket mint a szart!
2024. jan. 16. 11:21
 26/46 anonim válasza:
25,ezt a magyarozást inkább fejezd be,mert nem mindenki kíváncsi a multikultis hülyeségre.
2024. jan. 16. 11:46
 27/46 anonim válasza:
Még valami? egyéb óhaj?
2024. jan. 16. 11:50
 28/46 anonim válasza:
Irj ra mindenkire 18-30 evesig valaki csak lesz aki dugna veled
2024. jan. 16. 11:54
 29/46 anonim válasza:
Merrefelé laksz? Milyen magas vagy?hány kg?
2024. jan. 16. 11:55
 30/46 anonim válasza:

Ha lúzer vagy, nem ismerhetnéd a lányok 80-90%-át. Rossz közegben keresgélsz.

Én azt javaslom, hogy szakadj le kicsit az internetről, és próbálj személyesen ismerkedni. A normális lányok ezt sokkal jobban értékelik, mint a jelölgetést. Értem én hogy nem mindig van más lehetősége az embernek, de gondolj bele ha téged bejelöl egy csaj, nem az jut róla eszedbe, hogy na vajon rajtad kívül még hány embernél próbálkozhatott? Kell egy kis erőfeszítés néha. Tinderen meg hasonlókon rendszerint olyan embereket találhatsz akik az élet minden egyes területén szeretik a legegyszerűbb utat választani. Idézem:

Te írj mert én nem fogok *ribis kép hogy felkeltsem a hímek figyelmét* jönnek is a jelentkezők(jó gáz hogy erre van igény aztán meg sírnak) Ő pedig kiválasztja

A legelőnyösebbet. Ez esetben a "pénzes" csávót kocsival (kinek mi számít pénzesnek, szerintem egy szakadt 20 éves bmw nem státusz szimbólum, de sokak szerint igen) aki viszonylag jóképű. Mert úgy gondolja hogy neki ez jár. Majd mikor betölt egy bizonyos életkort, rájön hogy közel sem olyan értékes mint gondolta.

Na de hol vannak eközben a lányok akiket keresel? Valószínűleg kapcsolatban egy olyan emberrel, aki komoly érdeklődést mutatott feléjük ahelyett hogy tétlenül azt mondta volna hogy eehehhehh a mai lányoknak csak a pénz kell meg a külső:(( (mesélhetnék a "mai fiúk" hozzáállásáról, de nincs értelme általánosítani, helyette megtalálom megfelelő közegem ahol ilyen gondok nem érnek)

Vagy keresgélnek. Miközben 20+ csávótól jön havonta üzenet hogy: Szia!! Szia:)) Sziaa!:) vagy éppen csak: 😉

Mi a fenét kezdjen ezekkel?

Próbálj meg nézőpontot váltani és rá fogsz jönni, hogy a megoldás nem is olyan bonyolult. Mindenki tudja mire vágyik vagy mire nem vágyik a másik fél egy ismerkedés során, hogyha hajlandó egy kicsit elgondolkodni és magába nézni.

Annyi tanácsot még esetleg adhatok, hogy a lányok szeretik hogyha a férfi nem csak a külsejükig lát, hanem érdeklődik a teljes lényükért. Ezért is ignorálnak olyan erőfeszítéseket hogy "de szép vagy 😍😍😍😍" kommentben. Tudják, hogy ez az elkeseredett palik maximális erőfeszítése amit egy p.nci reményében produkálni tudnak. Majndem úgy kell ismerkedni mint hogyha haverkodnál, csak egy fokkal bátrabban és szexibben.

2024. jan. 16. 12:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!