Miért nem találok barátnőt?
A kettes válaszolót kérdezném, hogy szerinte ez megoldja a kétségbeesett és tanácstalan kérdező problémáját?????
Kérdező! 19 évesen nem vagy lemaradva, nem vagy elkésve. Ha esetleg a tudatalatti kisugárzásodat lerontja az alacsony önértékelés, akkor az a jó hírem van, hogy ezen lehet dolgozni, ezt lehet fejleszteni.
Nincs véglegesen elveszve semmi. Fel kell tárni azokat a tényezőket, amik transzgenerációsan megakadályoznak abban, hogy elhidd őszintén, hogy neked is lehet párkapcsolatod. Ha ez megvan, akkor már nem fog számítani, hogy mekkora a nagyujjad, vagy szőrcsimbókos-e a köldököd alatti vonal, vagy van-e rajtad 3 kiló felesleg. Nézd meg, hogy milyen ronda pasiknak lehet jó nőjük. Mert a faszikáknak van önbizalmuk. De ismétlem: neked is lehet, ez fejleszthető.
Köszönöm szépen 4-es válaszoló, hogy megpróbáltál segíteni és ígérem el is gondolkozok azon, amit írtál, de szerintem itt egy dolgon áll a vásár amit úgy hívnak
PÉNZ!!!!!!!!!!!
Azok a lányok, akiknek a pénz számít, bőven kisebbségben vannak. Talán 5%. Frusztrált vagy és erre fogod, de hidd el, nem erre megyünk.
Veled van a baj, mert mindent a lányokra fogsz.
Mindeközben, amit csinálsz, az még csak nem is nevezhető ismerkedésnek. Random csajokat bejelölsz meg rájuk írsz, semmi személyes nincs ebben. Az ilyeneket minden normális csaj ignorálja, mert tudjuk hogy neked már bárki jó aki szétteszi, bejelölsz kb 500 lányt, és copy+paste az összes üzeneted. Ne csodálkozz.
A normális lányok nagy része foglalt és nem tinikre vágyik.
A kérdező egy lúzer.
Ő maga írta.
Túl magasra rakta az igényeit.
Ennyi a probléma.
Én is így voltam vele régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!