Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért nem találok barátnőt?

Miért nem találok barátnőt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves vagyok és lúzernek érzem magamat, amiért eddig mindössze egy barátnőm volt, és vele is csak fél évig voltam együtt.Olyan rossz, hogy minden haveromnak van barátnője csak nekem nincs.Véleményem szerint a mai lányok 80-90%-a csak a külsőt nézi, meg azt, hogy legyen pénzed( tisztelet a kevés kivételnek).Már nem is ismerkedek, mert tudom, hogy úgy is csalódás lesz a vége.Volt olyan időszak, amikor egy nap legalább 3-4 lányra írtam rá.A legtöbben, még csak vissza sem jelöltek, az ismerkedésig pedig csak 1-2-vel jutottam el, de pár nap után még is akadt a történet.Nem tartom magam helyesnek, de adok magamra, igényes vagyok és nem is vagyok csúnya sem, inkább olyan átlagos.Nálamnál jóval "csúnyább" srácoknak is van már barátnője.Velem van a baj?
2024. jan. 15. 20:29
1 2 3 4 5
 1/46 anonim válasza:
2024. jan. 15. 20:41
 2/46 anonim válasza:
Igen,veled van a baj.Írod is,hogy lúzer vagy.Ezek után mi a kérdés?
2024. jan. 15. 21:19
 3/46 anonim válasza:
Amikor engem jelöl be idegen, hogy ismerkedni akar, én sem válaszolok, nekem ez nagyon nem szimpatikus dolog. Amúgy a hozzáállásod is elég gáz.
2024. jan. 15. 21:39
 4/46 anonim válasza:

A kettes válaszolót kérdezném, hogy szerinte ez megoldja a kétségbeesett és tanácstalan kérdező problémáját?????

Kérdező! 19 évesen nem vagy lemaradva, nem vagy elkésve. Ha esetleg a tudatalatti kisugárzásodat lerontja az alacsony önértékelés, akkor az a jó hírem van, hogy ezen lehet dolgozni, ezt lehet fejleszteni.

Nincs véglegesen elveszve semmi. Fel kell tárni azokat a tényezőket, amik transzgenerációsan megakadályoznak abban, hogy elhidd őszintén, hogy neked is lehet párkapcsolatod. Ha ez megvan, akkor már nem fog számítani, hogy mekkora a nagyujjad, vagy szőrcsimbókos-e a köldököd alatti vonal, vagy van-e rajtad 3 kiló felesleg. Nézd meg, hogy milyen ronda pasiknak lehet jó nőjük. Mert a faszikáknak van önbizalmuk. De ismétlem: neked is lehet, ez fejleszthető.

2024. jan. 15. 22:00
 5/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen 4-es válaszoló, hogy megpróbáltál segíteni és ígérem el is gondolkozok azon, amit írtál, de szerintem itt egy dolgon áll a vásár amit úgy hívnak

PÉNZ!!!!!!!!!!!

2024. jan. 15. 22:13
 6/46 anonim válasza:
4-es vagyok. A pénz fontos az élethez, de gondolom, hogy nem golddiggert azaz aranyásót keresel, hanem normális kapcsolatot. Az a nő, akit csak pénzzel, vagyonnal, státusszal lehet megfogni, az annyit is ér. Annál már a rosszlányok ponthu is jobb, nem kerül többe, de legalább mindig másik phuntzee van.
2024. jan. 15. 22:22
 7/46 anonim válasza:

Azok a lányok, akiknek a pénz számít, bőven kisebbségben vannak. Talán 5%. Frusztrált vagy és erre fogod, de hidd el, nem erre megyünk.

Veled van a baj, mert mindent a lányokra fogsz.

Mindeközben, amit csinálsz, az még csak nem is nevezhető ismerkedésnek. Random csajokat bejelölsz meg rájuk írsz, semmi személyes nincs ebben. Az ilyeneket minden normális csaj ignorálja, mert tudjuk hogy neked már bárki jó aki szétteszi, bejelölsz kb 500 lányt, és copy+paste az összes üzeneted. Ne csodálkozz.

2024. jan. 15. 23:57
 8/46 anonim válasza:

A normális lányok nagy része foglalt és nem tinikre vágyik.

A kérdező egy lúzer.

Ő maga írta.

Túl magasra rakta az igényeit.

Ennyi a probléma.

Én is így voltam vele régen.

2024. jan. 16. 00:01
 9/46 anonim válasza:
Nem tudom,hogy miről maradt le a kérdező,kb. még gyerek.Még vagy 3x el fog válni,meg ki tudja,hogy hány csajt fog még megdugni.
2024. jan. 16. 00:06
 10/46 anonim válasza:
Amiket a lányokról tapasztaltál eddig, abból ki lehet találni, hogy milyen lányokkal ismerkedtél eddig, szóval kizárólag magadnak köszönheted, hogy csak pár ribizli lehúzott pénzzel, és még mindig nincs csajod. :D Talán máshol kellett volna keresgélni, meg nem kizárólag a külsőre menni és akkor most nem itt nyafiznál nekünk.
2024. jan. 16. 00:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!