Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Az internetes társkeresőket...

Az internetes társkeresőket nem lenne célszerű erősen korlátozni vagy betilatni?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva érzem hogy rendkívül kártékony hatással van az emberek mentális egészségére. Nem elég hogy fizetsz érte, de akik fent vannak vagy kamusak, vagy csak szórakozásból, önsztárolásból hirdetik magukat. Az idő pedig egyre csak telik, eredménytelenül. Az élő ismerkedésre ösztönzést kellene inkább erőltetni a fiatalok és idősebbek körében.

Ráadásul drága, minden évben megpróbálja akár többször is az ember, hol letörli hogy visszaregisztrál. Van ennek bármi értelme? Én népbutításnak, kizsákmányolásnak érzem és azok a személyek akik fent vannak képtelenek értelmesen kommunikálni, vagy felsőbbrendűségi téveszméből, vagy pedig mert nem teljesen értelmes emberek.

Egy átlag ember akinek nincsenek barátai, nem jár közösségbe hogy kerülhetné ezeket a weboldalakat ki? Nem durva már ami manapság a társkeresés körül zajlik?

2023. dec. 24. 11:46
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Értem én a kérdésedet. Szerinted ha valami neked nem tetszik, az káros mindenkire nézve, tehát be kell tiltani. Saját kérdésed alapján te vagy a mérvadó, az etalon.

Fel sem merül benned, hogy veled van a gond, egyszerűen megállapítod, hogy ami rád igaz, az mindenkire nézve igaz.

Majd ezek után drasztikus, jogállamban minimum furcsa megoldással állnál elő: tíccsákbe!

2023. dec. 25. 15:38
 22/26 anonim válasza:
Ki az a hulye aki fizet erte??
2023. dec. 25. 16:42
 23/26 A kérdező kommentje:

Nem értelek benneteket. Miért kell az emberbe belerúgni? Mindig csak ennyit tud mindenki beböfögni:? Incel vagy, hülye vagy, veled van a baj, menj pszichiáterhez.

Miért vagytok ilyen lelketlenek és rosszindulatúak?

Ismertek engem? Nem!

Elszomorító hogy milyen társadalomban élünk. Ismerkedni nem lehet, aki meg szeretne változtatni abba még belerúgnak. Gratulálok. mindenesetre egyértelműen káros a társkereső oldal.

2023. dec. 26. 10:10
 24/26 anonim válasza:

Jóhogy nem már a nők a hibásak mert nem ismerkednek veled

Az a káros ha rá vagy szokva

Ne fizess elő, ne járj fel ilyen oldalakra

2023. dec. 26. 10:16
 25/26 A kérdező kommentje:
Pedig ők is elég utálatosak. De ahogy látom ti is
2023. dec. 26. 10:22
 26/26 anonim válasza:
Élőben se jobb a helyzet, ott szemből szembe küldenek el a g***be
2023. dec. 26. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!