Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Az internetes társkeresőket...

Az internetes társkeresőket nem lenne célszerű erősen korlátozni vagy betilatni?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva érzem hogy rendkívül kártékony hatással van az emberek mentális egészségére. Nem elég hogy fizetsz érte, de akik fent vannak vagy kamusak, vagy csak szórakozásból, önsztárolásból hirdetik magukat. Az idő pedig egyre csak telik, eredménytelenül. Az élő ismerkedésre ösztönzést kellene inkább erőltetni a fiatalok és idősebbek körében.

Ráadásul drága, minden évben megpróbálja akár többször is az ember, hol letörli hogy visszaregisztrál. Van ennek bármi értelme? Én népbutításnak, kizsákmányolásnak érzem és azok a személyek akik fent vannak képtelenek értelmesen kommunikálni, vagy felsőbbrendűségi téveszméből, vagy pedig mert nem teljesen értelmes emberek.

Egy átlag ember akinek nincsenek barátai, nem jár közösségbe hogy kerülhetné ezeket a weboldalakat ki? Nem durva már ami manapság a társkeresés körül zajlik?

2023. dec. 24. 11:46
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Na jo, ennyi rosszindulatu embert
2023. dec. 24. 13:24
 12/26 anonim válasza:
Na és mi lenne ha betiltanák a társkereső oldalakat...Az emberek találékonyak. Ismerkednek mindenhol ahol csak kis esélyt is látnak rá. Ha a társkeresőre ráfüggsz, akkor betiltásával ráfüggnél más közösségi, fórumozó...oldalakra. Bármire, ahol levélváltásra van lehetőség.
2023. dec. 24. 13:31
 13/26 A kérdező kommentje:

“Az emberek találékonyak“

Igen, látom..

2023. dec. 24. 14:11
 14/26 A kérdező kommentje:
A kérdesem jó volt és reális, csak nem az eddigi válaszadóknak szólt.
2023. dec. 24. 21:38
 15/26 anonim válasza:
Bocs, de ha MINDENKINEK más a véleménye, akkor lehetlen, hogy NEKED legyen igazad!
2023. dec. 24. 21:55
 16/26 anonim válasza:
Nagyon jól ismerem én ezeket az internetes társkeresőket! Ezért nem is használtam őket sosem.
2023. dec. 25. 02:51
 17/26 A kérdező kommentje:
Igen, érdemes letörölje magát az ember és megpróbáljon inkább élőben ismerkedni, mert valóban függőséget okoz. És az idő meg csak telik.
2023. dec. 25. 11:03
 18/26 anonim válasza:
És te úgy általában mindent be akarsz tiltatni, ami neked nem tetszik?
2023. dec. 25. 11:06
 19/26 A kérdező kommentje:
Azt nem értem ha nem vagytok képesek értelmezni a kérdésem, minek jöttök ide oltogatni?
2023. dec. 25. 15:33
 20/26 A kérdező kommentje:
Ennyire nincs elfoglaltságotok? vagy mi van
2023. dec. 25. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!