Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Megismertem egy srácot egy...

Megismertem egy srácot egy társkeresőn, semmi remény, ugye?

Figyelt kérdés

Fizikailag nagyon bejön, képek alapján és értelmes is, de már az elején bevallotta, hogy Borderline szindrómával diagnosztizálták... Úgy érzem, már most kezdi a hülyeségeket, túl gyors tempóban haladunk (bár persze nem találkoztunk, csak írásban..)

Beszéljetek le róla,hogy ennek nem lesz jó vége :(

2023. dec. 12. 00:09
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
4. A szerelem nem olyasmi , ami rendbe szokta tenni egy borderline-os fejét :)
2023. dec. 13. 13:52
 22/34 anonim válasza:

20. "Rövid idő alatt kezdett el ragaszkodni"

Súlyos, héttonnás redflag. Menekülj!

2023. dec. 13. 13:53
 23/34 anonim válasza:

Segíts neki kigyógyulni és az életét rendbe tenni, ha mindenképp mellette akarsz maradni.

Emellett azt gondolom, érdemes lenne a társaként néhány tűrési, alkalmazkodási technikát tanulnod, mert ezen hosszú terápia alatt bármikor hirtelen ellened fordulhat

Valahogy bűntudatot kell kelteni benne hogy beleálljon a terápiába

2023. dec. 13. 14:07
 24/34 anonim válasza:

23. Bűntudatot kelteni (???)

Talán inkább belátásra bírni...

2023. dec. 13. 14:08
 25/34 anonim válasza:
Jaja, bocs
2023. dec. 13. 14:12
 26/34 anonim válasza:
Ha normális kapcsolatot akarsz akkor inkább hagyd
2023. dec. 13. 14:41
 27/34 anonim válasza:

Semmi baj nincs a borderekkel, tudni kell kezelni és kell hozzájuk türelem, ennyi.

Túl van demonizalva az egész főképp laikusok által. Szerintem attól kell menekülni aki azt írja, hogy menekulj, azok a legnagyobb idióták általában 😃

2023. dec. 13. 16:03
 28/34 anonim válasza:
Nem mindenkinek hiányzik a játszmázás, érzelmi zsarolás. Egy egészséges embert ez lehúz, a másik meg energiavámpírkodik. Senki nem akar önként tönkremenni egy toxikus kapcsolatban (most tekintsünk el attól, hogy akadnak, akik képtelenek kilépni egy káros kapcsolatból).
2023. dec. 13. 16:07
 29/34 anonim válasza:

Amikor olvastam mi az a borderline szindróma kicsit magamra ismertem, habár nálam gondolatnál soha nem mennek tovább ezek a "tünetek".

Meg rákérdeztem dr. Apámra, szerinte nagyon hosszas terápiával lehet kigyógyítani, és addigra meg fogsz őrűlni.

2023. dec. 13. 19:37
 30/34 anonim válasza:
A pszichológusok ilyenkor nem kezdenek el tömegesen kampányolni, pl ilyen válaszoknál mint az 1-es? Mert így nem lesz melójuk.
2023. dec. 13. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!