Megismertem egy srácot egy társkeresőn, semmi remény, ugye?
Fizikailag nagyon bejön, képek alapján és értelmes is, de már az elején bevallotta, hogy Borderline szindrómával diagnosztizálták... Úgy érzem, már most kezdi a hülyeségeket, túl gyors tempóban haladunk (bár persze nem találkoztunk, csak írásban..)
Beszéljetek le róla,hogy ennek nem lesz jó vége :(
20. "Rövid idő alatt kezdett el ragaszkodni"
Súlyos, héttonnás redflag. Menekülj!
Segíts neki kigyógyulni és az életét rendbe tenni, ha mindenképp mellette akarsz maradni.
Emellett azt gondolom, érdemes lenne a társaként néhány tűrési, alkalmazkodási technikát tanulnod, mert ezen hosszú terápia alatt bármikor hirtelen ellened fordulhat
Valahogy bűntudatot kell kelteni benne hogy beleálljon a terápiába
23. Bűntudatot kelteni (???)
Talán inkább belátásra bírni...
Semmi baj nincs a borderekkel, tudni kell kezelni és kell hozzájuk türelem, ennyi.
Túl van demonizalva az egész főképp laikusok által. Szerintem attól kell menekülni aki azt írja, hogy menekulj, azok a legnagyobb idióták általában 😃
Amikor olvastam mi az a borderline szindróma kicsit magamra ismertem, habár nálam gondolatnál soha nem mennek tovább ezek a "tünetek".
Meg rákérdeztem dr. Apámra, szerinte nagyon hosszas terápiával lehet kigyógyítani, és addigra meg fogsz őrűlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!