Kinek lenne kedved ismerkedni komolyabban? 25/F
Sziasztok! Matyi vagyok és 25 éves, egy jókedvű mindig nevető és vicces alkat vagyok kellő komolysággal mikor a helyzet úgy hozza. Jó lenne végre szeretni és szeretve lenni.
Gamer, anime, Netflix, edzés, utazás, sétálás és bringa a fő hobbiaim. De nyitott vagyok az új dolgok megismerésére is. 😊 Komoly kapcsolatot keresek de csak is olyan lány/csaj/ nő személyében aki rendben van önmagával vagy már dolgozik rajta. Valamint még egy kitétel, hogy külföldön is eltudja képzelni az életét. Mivel nekem ez nagyon fontos, nem akarok távkapcsolatot és haza se tervezek menni jó ideig még. Elöljáróban ennyit rólam.
Nein roszból de miért nem ott ismerkedsz?
Vannak ott is magyarok, csak keresni kell egy kicsit őket ha velük akarsz ismerkedni.
Mondjuk odakint azért több nőnek eléggé nagyok az elvarasai, szóval igazából megértem miért magyarban keresed az igazit.
Tanács, mikor Egerszegen vagy BP vagy és megtetszik valaki szolitzsd le aztán majd alakul, több az esélyed mint itt.
Hmmm...köszönöm! Kellemesen csalódtam most. Kicsit tartottam milyen troll válaszokat kapok. De ez meglepett.
Valamint igazad van és örülök, hogy látod a hátul ütőjét is. 😁
A tanácsodat pedig megfogadom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!