Valaki szeretne komolyabban ismerkedni? 18/L
Mivel leginkább felszínes kapcsolataim vannak, így szeretnék új ismerősöket szerezni akikkel kölcsönös az érdeklődés és lehet tartalmasan is beszélgetni, majd esetlegesen elmélyíteni egymással a kapcsolatot.
Tisztában vagyok vele, hogy nem biztos, hogy ez a megfelelő hely erre, de sose lehet tudni, hogy kibe botlik az ember, ezért én nem vetném el egyből az internetet és adnék egy esélyt a dolognak. Ha te is így vagy vele, akkor kérlek privátban írj egy pár szót és tegyünk egy próbát.
Én is szívesen ismerkednék, nagyon szeretem a tartalmas, mély beszélgetéseket.
23F
3-4 levél utánsz eltűnsz?
Ha nem zavar, hogy napokig nem írok, mert dolgom van, de cserébe hosszú és kielégítő válaszokat írok majd, akkor nekem írhatsz.
23F
HUhuuu en szeretnem elmelyiteni a kapcsolatot baratsagdibol egy 18 eves lannyal...:)))
60/F
Ha nem zavar a korkülönbség, akkor itt vagyok! Most váltok profilt, újra egyetemre járok, közös téma is lenne :D
32F
Ha van kedved, én szívesen beszélgetnék veled ( bár a facebookot jobban preferálom)
22/F
Nekem írhatsz, ha van kedved / energiád / időd még.
23F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!