Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt ilyen nők akik 100...

Vannak itt ilyen nők akik 100 százalékok abban,hogy a csúnyaságuk miatt nincs párjuk?

Figyelt kérdés

Ha szeretnetek ismerkedni en szívesen megismerkednek egy ilyen nővel.Csak kapcsolat érdekel,semmi más.24 tol 50 ig irhattok nyugodtan.En 34 vagyok.Plusz-minusz1-2 nem gond.Rólam: Dolgozom,van sajat hazam,sosem kell menjek penzt kerni senkitol,inkabb meghalnek!!

Van 1 ket hibam,a legnagyobbat le irnam ide : Sajna eleg kicsi a kukim :( Sokaig gondoltam,hogy leirjam-e ezt...de ez van.Ez a legnagyobb bajom :/ En elfogadlak ha kedves szeretnivalo no vagy barhogy is nezz ki! Fogadj el kerlek te is.

#pénisz #csaj #szeretet #esztetikus arc #a remeny hal meg utoljara
2021. aug. 24. 10:42
1 2 3
 1/26 anonim válasza:

Már az egész rosszul indul. Ne csak azért legyenek együtt, mert más nincs, hanem azért, mert élvezik egymás társaságát és kialakult valami.

Ez kb így hangzott: "Randa vagy? Sebaj, nekem meg kicsi a farkam! Nem baj, ha 20 év korkülönbség van közöttünk, mi számkivetettek összetartozunk!"

Micsoda kapcsolati lehetőségek!

2021. aug. 24. 11:07
 2/26 A kérdező kommentje:
de en csak neten ismerkedhetem.Amit te irsz 1es az csak eloben alakulhat ki.Itt nyiltan le kell irni,hogy mi van es kesz.
2021. aug. 24. 12:16
 3/26 anonim válasza:

Egyetértek 1#

Még annyi, hogy a rövid verzió nőben is létezik, jól tudom? Csak gondolom nem is tudnak erről feltétlenül az érintettek.

2021. aug. 24. 13:08
 4/26 anonim válasza:
Még annyit tennék hozzá h szerintem többre mennél te is (meg mindenki) ha úgy randiznál h senki nem használ parfümöt, dezodort. Persze tisztálkodik, nyilván. De úgy hogy azért a saját szag tudjon kalauzolni.
2021. aug. 24. 13:10
 5/26 anonim válasza:

Szerintem ez a beletörődés megalázó a másiknak. Ha tudom is magamról, hogy vannak hiányosságaim és csúnya vagyok, akkor sem akarom azt, hogy a párom emiatt válasszon ki, mint valami utolsó utáni lehetőséget a párkapcsolatra.

Ha valakivel nem működik a kémia és nem szeret engem meg, mint személyt, akkor inkább nem is kell párkapcsolat. Szánalomból ne járjon velem senki és én sem járnék senkivel szánalomból. Nem csak teste van az embernek, lelke és belső értékei is.

2021. aug. 24. 13:11
 6/26 A kérdező kommentje:

Honnan az eg Faxabol veszitek,hogy nem szeretne?

sOSE VONZOTTAK AZOK A NOK AKIK SZEPNEK VANNAK MONDVA!!! Ezert en vagyok a hibas mert az atlag alatti noket tartom a legszebbnek???

Kövezzetek meg akkor!

2021. aug. 24. 14:03
 7/26 A kérdező kommentje:

Eselyt sem adtok az embernek,errol van itt szo.

Ha egy ferfi kpozeledik egy csunya no fel;e az mar biztos csak puncit akar -_- Bravo.EZERT ERDEMES VOLT KIJARNI Kislanyom az egyetemet!

ENnyi erovel egy csunya nonek sincs parkapcsolata.Mert minden ferfit elhajtotok.

2021. aug. 24. 14:08
 8/26 anonim válasza:
Nem tudom, hogy itt vannak e ronda nők, de megkeseredett, frusztrált, rosszindulatú férfigyűlölőből rengeteg van jelen ebben a kategóriában.
2021. aug. 24. 14:11
 9/26 A kérdező kommentje:
ma 14:11 Basszus en is ezt tapasztaltam.Sose nem artok 1 nonek se,de mar kaptam olyan jellemrajzokat,hogy csak néztem.Egy kerdes miatt mert meg szeretnem találni a párom úgy kell erezzem magam mintha a Sátán lennek??
2021. aug. 24. 14:13
 10/26 anonim válasza:

Nem értetted meg a dolgot és senki nem beszélt szexről.

A nőnek akkor is szüksége van a csábításra, ha tudja, ő a legrondább ember a Földön. De úgy hirdetni magad, hogy te aztán összejössz 20-50-ig bárkivel, akkor is ha csúnya, gyakorlatilag azt jelenti, hogy mindegy, csak legyen már valaki. Megalázó.

Az agresszív kirohanásod már csak hab a tortán, pedig csak néhány sort írtunk! Nem szeretem a szót, de az incel mintapéldánya vagy.

2021. aug. 24. 14:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!