Vannak itt ilyen nők akik 100 százalékok abban,hogy a csúnyaságuk miatt nincs párjuk?
Ha szeretnetek ismerkedni en szívesen megismerkednek egy ilyen nővel.Csak kapcsolat érdekel,semmi más.24 tol 50 ig irhattok nyugodtan.En 34 vagyok.Plusz-minusz1-2 nem gond.Rólam: Dolgozom,van sajat hazam,sosem kell menjek penzt kerni senkitol,inkabb meghalnek!!
Van 1 ket hibam,a legnagyobbat le irnam ide : Sajna eleg kicsi a kukim :( Sokaig gondoltam,hogy leirjam-e ezt...de ez van.Ez a legnagyobb bajom :/ En elfogadlak ha kedves szeretnivalo no vagy barhogy is nezz ki! Fogadj el kerlek te is.
Tudtam,hogy ez kovetkezik.Itt mindig ez megy.
Felhuzzatok,cukkoljatok az embert,hogy micsoda egy szar,ha meg megvedi magat akkor incel.
Te kisanyam meg egy besavanyodott tyuk vagy.Osztogasd masnak a velemenyed! Minek szoltal hozza ha ismerkedni nem akarsz? minek rofogtok ide ti akik nem a kerdesre valaszolnak.Kocc van! Nem lelki froccsot kertem!
Na lehet oltogatni? mi van mindenki alszik?? itt van a kis pocsu incel.
Persze ha egy csajnak kicsi a melle,vagy trapézmintás a punija az nem baj.
Nincs csunya no csak valogatos!
A kozepiskolaban a legcsunyabb osztalytarsaim is talaltak part. Lehet nem a legjokepubb ferfit de talaltak valakit.
Miért kellett elsőnek a pénzt felhozni?
Konkrétan 3 infót adtál meg magadról,
34 éves
Saját ingatlannal
Kicsi pénisszel.
Ez alapján kéne rád írni?
#18 a nők 90%-a elsősorban az egzisztenciára megy. Természetesen csak itt a GYIK-en nem számít a nőknek a pénz, a kinézet stb.
A való életben kicsit máskép működnek a dolgok, mint itt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!