Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Melegek! Hol van remény a...

Melegek! Hol van remény a komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy ismerkedéskor elég 'szigorú' elveket követek és úgy nagyon nehéz ismerkedni, hogy kizárólag komoly kapcsolat a célom. Ha egy társkeresőn valaki boxerban mutogatja magát vagy csak simán a felsőtestét villogtatja az nekem szörnyen illúzióromboló és már el is megy a kedvem a vele való ismerkedéstől. Ezen pedig nem tudok és nem is szeretnék változtatni.

Ti hol ismertétek meg párotokat? Mert én egyedül romeo-n ismerkedem, de elég lehangolóak az eddigi tapasztalataim. Van aki esetleg meleg szórakozóhelyen, másik társkeresőn? Mik a tapasztalataitok? Főként korombeliek válaszára lennék kíváncsi. Eléggé lehangol a magány.

24/F

2021. nov. 3. 19:27
 1/7 anonim válasza:

Szia! Nem tudom, hogy a magány mennyire szövi át az életedet, de ha egyedül is boldog tudsz lenni, illetve ha teljes életet tudsz élni, csak kellene egy társ melléd, akkor minden rendben, ezzel mindenki így van, aki egyedülálló. Fontos, hogy ne a másiktól várjuk a boldogságunkat.

A szigorú elvek természetesen mindenkinek mást jelentenek, számomra is vannak prioritások. De itt sem szabad a ló túloldalára esni, lehet hogy életed egy meghatározó emberét veszted el emiatt.

Társkeresőn egyszer voltam fent, akkor sikerült megismernem a volt páromat. (Erről egy mellékes sztori, hogy nagyon nem úgy képzeltem el a jövendőbelit mint őt, mégis megpróbáltam és hát életem egyik legszebb időszaka lett:) ) Azóta sem voltam fent és nem is tervezem.

Jelenleg az életemben vannak fontosabb dolgok, mint egy párkapcsolat (nagyon idő- és energiaigényes fenntartani). Persze ez nem egyenlő az elutasítással, a megfelelő emberrel természetesen nem lenne akadálya.

Viszont a kérdésedre nem tudok érdemben válaszolni, azt veszem észre hogy ma már egy normális beszélgetőpartnert is nehéz találni, nemhogy még kapcsolatot.

De ha már nagyon eleged van az internetből, akkor pihenj egy hónapot, kettőt, kapcsolj ki, és próbálkozhatsz újra. Viszont tudod, hogy azt mondják, hogy a szerelem mindig akkor talál meg, mikor nem keresed, nem számítasz rá. :)

Úgyhogy sok sikert, kitartást!

23F

2021. nov. 3. 20:50
 2/7 anonim válasza:
Sehol 😀
2021. nov. 3. 21:03
 3/7 anonim válasza:

Nem vagy egyedül, én is komoly kapcsolatot keresek, igaz 30-as vagyok már. De ugyan úgy elveszi a kedvem a társkeresőn a félmeztelen, vagy boxeres kép. Nem értem miért nem lehet normálisan felöltözött képet kitenni.

A volt párom a baráti körömből ismertem meg. Meleg Facebook csoportokban vagyok fent most, de eddig nem sok értelme volt. Szórakozóhelyre nem kifejezetten komoly kapcsolatot keresők járnak. Meleg társkeresőkön most nem vagyok, de korábbiakból kiindulva ugyan azok az emberek vannak minden oldalra regisztrálva.

2021. nov. 3. 22:41
 4/7 anonim válasza:

Ismerkedtem már olyannal, akinek állítólag voltak komoly elvei.Aztán már az első találkozáson letisztult a kép, milyen komoly elvei vannak.

Még jó, hogy nem lett folytatás.

És volt olyan szerelem is az életemben,aki naponta elmondta többször,hogy csak velem tud élni,imád...Napra négy évvel ezelőtt dobott el egy idősebb férfi miatt,egyik napról a másikra.

Már senkinek nem hiszek el semmit, írhat,mondhat bármit.Csak a tettek számítanak.

2021. nov. 4. 04:41
 5/7 anonim válasza:

Én 12 éve vagyok a barátommal. Mi is egy online társkeresőn találtuk meg egymást. A vicc az, hogy nem egymást kerestük, mert ő inkább csak szexet, én meg kapcsolatot, de nyitott voltam barátság extrákkalra is. Lényeg, hogy pár napig irogattunk egymással, mert egyébként az írásából lejött, hogy nagyon okos, intelligens, érdekes gondolatokkal megáldott, szóval megegyeztünk, hogy találkozunk élőben is, úgy jobb. Az első tali nagyon izé volt. Megjelent egy totál leizzadt, zsíroshajú, de amúgy helyes srác, akiről azt hittem, hogy nálam magasabb. De nem mentem rögtön haza, mert eleve nem szexelni, hanem haverkodni akartam vele. A második talinkon viszont teljesen máshogy nézett ki, összeszedte magát. A talijaink teljesen rendben voltak, elmentünk a folyópartra sétálni, erdőbe piknikezni, rengeteget beszélgettünk, és annak ellenére, hogy tényleg nem egymást kerestük, valahogy elcsattant az a bizonyos első csók. Továbbra is találkozgattunk, majd egyszer megtörtént a szex is. Ez volt életem első olyan szexe, amikor kéz nélkül mentem el. Onnantól kezdve mi egy pár voltunk és vagyunk is a mai napig.

Szóval nem kell elkeseredni, ha a Romeon nem találsz állítólag nekedvalót, mert nem lehetetlen. A felsőtest-mutogatás pedig manapság annyira sztenderd már, hogy fel sem tünik már. Attól függgetlenül, hogy van ilyen jellegü képe fent, még lehetnek a szándékai tiszták.

Sok sikert!

30/f

2021. nov. 4. 17:52
 6/7 anonim válasza:
A problemam ugyanez, bar en probalkoztam szorakozohelyeken is. Nem tudom melyik a siralmasabb az online vilag vagy a valosag:/ 25f
2021. nov. 5. 20:26
 7/7 anonim válasza:
A kialakult helyzet hosszú évek eredménye. Hogy ezért ki a hibás, az már nézőpont kérdése. Sok kamus van, ez tény, önzésből is akad, mondjuk ki nem önző ilyen-olyan szinten. Az, hogy vannak ismerkedési elveid, az nem hogy rossz, hanem egyenesen becsülendő. Más kérdés, hogy ezzel szűkül a kör...:D A magány érdekes kérdés. Nem mindig negatív.
2021. nov. 6. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!