Van még remény hogy barátnőt találjak ha 24-ig nem találtam?
Ha eddig nem volt párkapcsolatom, lehet még? Én valamiért már nagyon későnek érzem. Főleg hogy nagyon kevés tapasztalatom van. Annyira gyorsan telik az idő, észre sem veszem és mindjárt 30 leszek. Zárkózott vagyok az tény.
Szar érzés hogy engem még egy lány sem szeretett, pedig ha lenne barátnőm őt nagyon imádnám, közös programok, utazgatás, stb.
Szia. Szerintem a pártalálás/szerelem kortól független. Minden akkor és ott fog történni ahogy történnie kell. Sok esetben ha elengeded, meg kapod amire vágysz. Csak ne ragaszkodj ahhoz, hogy nagyon megszeretnéd élni. Hidd el ez neked is jót fog tenni.
18/L
Szerintem ez egy jó jel, hogy kicsit kezdj el foglalkozni önmagaddal.
Jársz konditerembe, étkezz egészségesen, tanulj meg főzni, kommunikálj minél több emberrel, szerezz egy hobbit, ismerkedj online stb...
Kb még 100 dolgot le lehetne írni, az a legrosszabb ha beletörődsz hogy soha sem lesz senkit és akkor valószínűleg tényleg így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!