Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szerintetek aki sokat csalódot...

Manócska1 kérdése:

Szerintetek aki sokat csalódott már és egy ideje nem ismerkedik van még remény hogy újra elkezdje?

Figyelt kérdés
ismerkedés,csalódás,újra

2020. okt. 1. 16:05
1 2
 1/17 anonim válasza:

Biztos hogy nem!

Itt vagyok én élő példa.

Majd talán 60 éves koromba

Egy idő után belefárad az ember és már nem is érdekli az ismerkedés.

2020. okt. 1. 16:12
 2/17 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Csak persze túl kell tenned magad a csalódáson. Igen nyilván nehéz, meg nem is feltétlen kevés idő. De másképp nehezen fogsz bízni abban akit meg akarsz majd ismerni. Nem mondom, hogyha túl lépsz a csalódáson nem leszel kicsit sem bizalmatlan. De talán nem is baj, ha az ember nem bízik másokban feltétel nélkül.
2020. okt. 1. 16:13
 3/17 anonim válasza:
Hm én meg arra az élő példa, hogy hiába törölték már fel velem a padlót kismilliószor, mégsem fáradtam bele. Nem is fogok, az nem rám jellemző. Oké minden ember más, vagy másképp érinti a dolog, de ne vegyük már el a kérdező kedvét attól is, hogy esetleg ismét megpróbálja, hátha végre sikerül.
2020. okt. 1. 16:17
 4/17 anonim válasza:
Az ember társas lény, és amúgy is a legtöbb embernek szüksége van arra a bizonyos dologra, amire nem mindig megoldás a jobb kéz :P Sokszor én is pihentetem hónapokig a dolgot, aztán jöhet újra a randizás, ismerkedés :) A lényeg hogy kezeld lazábban, nem szabad ráfeszülni a társkeresésre. 24/f
2020. okt. 1. 16:20
 5/17 A kérdező kommentje:
köszönöm. a húgomról van szó. volt egy tinikapcsolata 6 év után vége lett,mert a srác megcsalta stb. pedig már az esküvőt tervezgették :( ez megviselte szegényt nagyon,még öngyilkossággal is fenyegetőzött. azóta nem talált normálisat.. már 37 lesz lassan,aggódom érte.hogy megbánja pár év múlva
2020. okt. 1. 16:33
 6/17 anonim válasza:
Igen! Én több mint két évig nem is voltam hajlandó randizni senkivel. Aztán megismertem a fiúmat, és valahogy első látásra tudtam, hogy neki muszáj esélyt adni. :)
2020. okt. 1. 16:37
 7/17 anonim válasza:
Ismerkedni lehet,de komoly kapcsolatra ra nehezen szánja rá magát az ember.
2020. okt. 1. 18:25
 8/17 anonim válasza:

Az a baj, hogy ha az ember társat keres, randizgat, ott bizony lesznek csalódások. Még fénykép cserék esetén is. Van akiről csodálatos fotók készülnek, az életben meg egész más.

Ezzel sajnos számolni kell, ez szinte természetes.

Ha nem jön össze a randi, nem szabad elkeseredni, lépni kell tovább, mert soha nem tudni, melyik fog majd pont összejönni.

Sokszor pont az jön össze akire a legkevésbé számít az ember.

Otthon ülni, az a legrosszabb, mert nem fog bekopogtatni senki sem.

2020. okt. 2. 09:38
 9/17 A kérdező kommentje:
hát,igen. köszönöm
2020. okt. 2. 16:19
 10/17 anonim válasza:

Eddigi kapcsolataim mind negativan értek véget. Egy időben próbálkoztam új kapcsolatokkal, csak randik voltak, 2 hetes ismerkedések de valahogy sehogy se alakultak. Volt aki úgy mondta le a találkozót, hogy az okát se írta meg, ha én nem írtam volna rá ő semmit se írt volna nekem.

Ezek bizony lenyomatot hagynak az emberben, lelkileg. Mostanra elértem azt a szintet, hogy bár vágyom a szeretetre adni és kapni is,de félek újra ismerkedni.

2020. okt. 4. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!