Valaki ismerkedni, vagy csak beszélgetni, barátkozni? 19/L
De mi van, ha azért unatkozik, mert nincs senkije? Én is ilyen vagyok, hogy nincs senkim, komolyan akarok ismerkedni, de mégsem teszem mindenáron. Ha meg tényleg unalmas óráim vannak, akkor megpróbálkozok vele, ha van rá lehetőség. Ha nincs, vagy ha van, de nem jövök ki az adott illetővel, ez van, továbblépek, nem elkezdek bunkózni.
Az a baj veletek, hogy ti ezt fel sem tudjátok fogni, amit én fentebb leírtam, mert vagy nincs életetek és ez a legnagyobb problémátok, hogy nem sikerül itt a lányokkal beszélgetnetek, vagy betegek vagytok mentálisan. Ebbe nem is szólnék bele. Utóbbi esetben jobbulást kívánok, előbbiben meg csak azt tanácsolom, hogy inkább találjatok más elfoglaltságot, mert így tényleg egyedül fogtok meghalni, plusz nem keltitek itt az oldalon sem egy csábító társaság képét.
Több fröcsögésre nem reagálok, és aki akar, az elér engem privátban.
Tényleg ez a kedvencem, amikor meglátják a 16-19 éves tini lány kiírást elmegy a gyakorisok józan esze, és megfigyeltem hogy 20+ hozzászólás, de viszont ha egy 26-30+as nő ír akkor jó ha kap 3 hozzászólást.
De igen így ebben a formában pont nem lehet ismerkedni szerintem sem, legalábbis nem ezzel a korosztállyal, azok már tiktokon és inkább redditen vannak ,nem ezen az oldalon. Persze vannak de inkább kérdések alatt és nem ismerkedés rovatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!