Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valaki ismerkedni, vagy csak...

Valaki ismerkedni, vagy csak beszélgetni, barátkozni? 19/L

Figyelt kérdés
Tudom, hogy mostanában megszaporodtak a "kamukérdések" amelyben valaki kiír egy hasonló kérdést, majd eltűnik örökre, így elhiszem ha valaki nem bízik bennem, de próbálok a leendő jelentkezők mindegyikének visszaírni mindig, amint időm engedi.

2023. dec. 5. 18:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim válasza:
Szerintem pedig igaza van, unatkozó lányoknak csak addig vagy jó amíg éppen unatkozik, és valóban teljesen komolytalan volt. Ezt már a bemutatkozásból meglehetett mondani hogy oh ő nem kamu, és teljesen igazi. Dehát most regisztrált honnét tudja hogy kamu kérdések vannak itt? Ez az egész átlátszó volt nagyon. Még az sem biztos hogy lány volt hanem egy troll
2023. dec. 6. 22:14
 72/86 anonim válasza:
#69: Leírtam a véleményemet/tapasztalatomat az unatkozó emberekről. Én nem azért szoktam ismerkedni, mert éppen unatkozom, és nem szeretek udvari bolondként körbeugrálni unatkozó embereket. Ennél világosabban nem tudom leírni, hogy mit gondolok, de természetesen mindenkinek szíve joga bohócot csinálni magából, és unatkozó emberkéket szórakoztatni, aztán felőlem meg is veregetheti a saját vállát, hogy "jaj, de jó, velem beszélgetett a kérdező, bibibiiii".
2023. dec. 6. 22:16
 73/86 anonim válasza:

De mi van, ha azért unatkozik, mert nincs senkije? Én is ilyen vagyok, hogy nincs senkim, komolyan akarok ismerkedni, de mégsem teszem mindenáron. Ha meg tényleg unalmas óráim vannak, akkor megpróbálkozok vele, ha van rá lehetőség. Ha nincs, vagy ha van, de nem jövök ki az adott illetővel, ez van, továbblépek, nem elkezdek bunkózni.

Az a baj veletek, hogy ti ezt fel sem tudjátok fogni, amit én fentebb leírtam, mert vagy nincs életetek és ez a legnagyobb problémátok, hogy nem sikerül itt a lányokkal beszélgetnetek, vagy betegek vagytok mentálisan. Ebbe nem is szólnék bele. Utóbbi esetben jobbulást kívánok, előbbiben meg csak azt tanácsolom, hogy inkább találjatok más elfoglaltságot, mert így tényleg egyedül fogtok meghalni, plusz nem keltitek itt az oldalon sem egy csábító társaság képét.

Több fröcsögésre nem reagálok, és aki akar, az elér engem privátban.

2023. dec. 6. 22:20
 74/86 anonim válasza:
Szerintem meg egy unatkozó 10 év körüli kissrác volt aki jót röhögött a hódolók érzelmi vallomásain.
2023. dec. 6. 22:23
 75/86 anonim válasza:
Én is ezt az elvet vallom hogy ráírok ha beszélgetni szeretne bármilyen okból aztán lesz ami lesz, csak itt ez az egész tényleg nagyon gyanús volt, amikor meglátom hogy 18/19 L uncsi/irhattok az már 99% kamu.
2023. dec. 6. 22:24
 76/86 anonim válasza:
#73: Én továbbra is azt mondom, hogy unaloműzés gyanánt nem kezdek el párt keresni, mert az olyan, mint amikor bekapcsolod a tévét csak azért, hogy szóljon valami, de oda sem figyelsz rá. Egyébként látom, te is sokra vitted a hozzáállásoddal, ha nincs senkid... Na mindegy, te tudod, én kerülöm az unatkozó embereket, túl sok időmet és energiámat rabolták már el értelmetlenül.
2023. dec. 6. 22:30
 77/86 anonim válasza:
Higgyétek el, hogy tuti kamu volt. Egy 18-19 éves lány nem akar itt ismerkedni. Neg ez a randi, ismerkedes hashtag nagyon átlátszó. Nem tudom miért védik sz emberek. Meglátnak egy lánytól egy kérdést és megbolondulnak az emberek.
2023. dec. 6. 22:31
 78/86 anonim válasza:

Tényleg ez a kedvencem, amikor meglátják a 16-19 éves tini lány kiírást elmegy a gyakorisok józan esze, és megfigyeltem hogy 20+ hozzászólás, de viszont ha egy 26-30+as nő ír akkor jó ha kap 3 hozzászólást.

De igen így ebben a formában pont nem lehet ismerkedni szerintem sem, legalábbis nem ezzel a korosztállyal, azok már tiktokon és inkább redditen vannak ,nem ezen az oldalon. Persze vannak de inkább kérdések alatt és nem ismerkedés rovatban

2023. dec. 6. 22:35
 79/86 anonim válasza:
#77: Valószínűleg kamu lehetett. De nézd meg a sok jóllakott, kangörcsös ovist, akik letámadták a kérdezőt, milyen büszkék magukra, hogy velük meddig beszélgetett. És még el is hiszik, hogy a kérdező a kötekedések miatt nem akar VELÜK többé beszélgetni. Miért haragudna meg pont RÁJUK valaki MÁSOK miatt? Ez egyáltalán nem életszerű magyarázat. De van, aki még ezt is beveszi, és persze mások a hülyék...
2023. dec. 6. 22:40
 80/86 anonim válasza:
Ja nagyon vicces, az egyik még büszke is magára, hogy ejfélig beszélgetett vele. A múltkor összevesztem valakivel, mert azt mondta itt milyen könnyű csajozni. Hát szívesen belinkelném ezt a kérdést neki.😂
2023. dec. 6. 22:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!