Valaki ismerkedni, vagy csak beszélgetni, barátkozni? 19/L
Figyelt kérdés
Tudom, hogy mostanában megszaporodtak a "kamukérdések" amelyben valaki kiír egy hasonló kérdést, majd eltűnik örökre, így elhiszem ha valaki nem bízik bennem, de próbálok a leendő jelentkezők mindegyikének visszaírni mindig, amint időm engedi.2023. dec. 5. 18:20
51/86 anonim válasza:
Tényleg nagy az Isten állatkertje..
2023. dec. 5. 21:49
52/86 anonim válasza:
Tehát a többiek hiába írtak? :D korrekt
2023. dec. 5. 22:15
53/86 anonim válasza:
Hat gondoljatok hogy nezhet ki szegeny lany, hogyha itt keres maganak beszelgetotarsat. Egy szep 19 eves lanyra heti 10-en rairnak es nem hirdeti a tarsasagat mas oldalakon.
2023. dec. 5. 22:18
54/86 anonim válasza:
Amúgy pár lánnyal már beszélgettem innen, eggyel találkoztam is innen, többit képekről ismerem, és nagyon meglepő, de amúgy szépek általában. Inkább máshol szokott baj lenni velük. 😬
2023. dec. 5. 22:23
55/86 anonim válasza:
Mondjuk nagyon kérdéses, de igen jó eséllyel csúnya nagyon.
2023. dec. 5. 22:24
56/86 anonim válasza:
Ezt megerősítem. Régebben én is beszélgettem lányokkal gyakorin (1-2 barátnőm is volt akit anno itt ismertem meg) és tényleg többnyire szép lányokba botlottam. Csak hát.. utólag kiderült az emocionális intelligencia valahol a béka segge alatt a legtöbbnél :D
2023. dec. 5. 22:29
57/86 anonim válasza:
Igen az oldal fénykorában sok szépnek mondható lány volt itt, legalábbis sokkal jobb a felhozatal mint a redditen ahol tényleg inkább csúnyák vannak, de mostanában nagyot esett a gyakori.
2023. dec. 5. 22:33
58/86 anonim válasza:
Csodálkoztok, hogy eltűnt a kérdező? "Kicsináltátok" nagyjából a kötözködéssel, és a rosszindulatú kisregényekkel. Sajnálom amúgy, a válaszai alapján nem tűnt egy üresfejű, buta leányzónak, de így akarjon barátkozni az ember...
2023. dec. 5. 22:38
59/86 anonim válasza:
Szerintem túl sokat foglalkozott azzal hogy mit írnak random emberek, ez nem jól jel egyébként, múltkor egy duci szemüveges 19 évesre emlékszem aki hasonlóan reagált, értelmes volt igen, de nagyon nem szép
2023. dec. 5. 22:39
60/86 gabor49 válasza:
irj nyugodtan szivesen ismerkednek baratkoznek bár jóval idősebb vagyok
2023. dec. 6. 07:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!