Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valaki ismerkedni, vagy csak...

Valaki ismerkedni, vagy csak beszélgetni, barátkozni? 19/L

Figyelt kérdés
Tudom, hogy mostanában megszaporodtak a "kamukérdések" amelyben valaki kiír egy hasonló kérdést, majd eltűnik örökre, így elhiszem ha valaki nem bízik bennem, de próbálok a leendő jelentkezők mindegyikének visszaírni mindig, amint időm engedi.

2023. dec. 5. 18:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim válasza:
Megnyugtatok mindenkit. Ahogy ő is írta, már senkivel nem beszél. Elsők között normális üzenetet se írva kaptam választ, huszadikként mégis mit remélhet az ember?
2023. dec. 6. 12:03
 62/86 anonim válasza:
#61 köszi, azt hittem csak nekem nem ír.
2023. dec. 6. 13:09
 63/86 anonim válasza:
Most őszintén: mire számítottatok? Én már tegnap megmondtam, hogy nem fog x+1 emberrel beszélni hosszabb távon, mondjuk a nőket (és a gyakoris nőket) ismerve egyébként sem tart túl sokáig az érdeklődésük, hamar ráunnak a másikra. Így van ez, ha csak unaloműzésből mennek fel bármilyen közösségi felületre, az unatkozó emberek ennyibe nézik a másik embert. És persze mindenkiben találnak valami kivetnivalót, mindenkit kiszórnak mondvacsinált indokokkal, aztán a végén meg siránkoznak, hogy milyen magányosak.
2023. dec. 6. 21:33
 64/86 anonim válasza:
Ahogy látom, már törölte is magát, velem legalább írt egy jót éjfélig, az incelek meg sírnak :D.
2023. dec. 6. 21:36
 65/86 anonim válasza:
#64: És mire mentél az írogatással? Büszke vagy arra, hogy kiszolgáltál egy unatkozó kislányt, akit nem is érdekeltél igazán, és aki el is tűnt?
2023. dec. 6. 21:43
 66/86 anonim válasza:
#65 Én is unatkoztam, jó volt, érdekes egyéniség, ha nem vennétek teljesen véresen komolyan ezt az oldalt, és az itteni nőket, akkor már nem lennétek szüzek.
2023. dec. 6. 21:46
 67/86 anonim válasza:

Aki kíváncsi rá, hogy mi történt, annak leírom (meg már amiatt is ideírom, mert undorítóak voltatok).

Unatkozott, ismerkedni akart, de annyira elvettétek tőle a kedvét, hogy nem is beszél senkivel innen (már velem sem, nem illettünk), és törölte a fiókját. Szóval nem értem, hogy miért kell mindig rosszindulatúnak lenni, amikor vannak olyanok, akik tényleg csak normálisan ismerkedni szeretnének. Szóval ennyit erről, jó közösség vagytok, hajrá.

2023. dec. 6. 21:48
 68/86 anonim válasza:
#67: Jaj, szegény. Aki komolyan gondolja az ismerkedést, az nem baszik ki másokkal a beszólogatások miatt. Ez is csak egy kifogás volt a részéről, mert nem is gondolta komolyan az egészet. Aki komolyan akar ismerkedni, az nem azért csinálja, mert unatkozik, és éppen nincs jobb dolga. Fogjátok már fel, hogy az unatkozó embereket NEM érdeklitek, akármit is csináltok vagy csinálnak mások. Az unatkozó embereknek az kell, hogy a bohócok szórakoztassák őket egy ideig, és ennyi.
2023. dec. 6. 22:08
 69/86 anonim válasza:
#68 Te amúgy Autizmus-spektrumzavarral küzdesz, vagy mi a helyzet "jóuram"?
2023. dec. 6. 22:11
 70/86 anonim válasza:
#66: És honnan veszed, hogy ki szűz? Ott voltál minden hozzászóló életének minden egyes percében, és tudod, hogy ki dugott már és ki nem? Szerinted aki nem unaloműzésre használ másokat, az mind szűz?
2023. dec. 6. 22:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!