Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valaki ismerkedni, vagy csak...

Valaki ismerkedni, vagy csak beszélgetni, barátkozni? 19/L

Figyelt kérdés
Tudom, hogy mostanában megszaporodtak a "kamukérdések" amelyben valaki kiír egy hasonló kérdést, majd eltűnik örökre, így elhiszem ha valaki nem bízik bennem, de próbálok a leendő jelentkezők mindegyikének visszaírni mindig, amint időm engedi.

2023. dec. 5. 18:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 anonim válasza:
Kinek mit hozott a Mikulás?
2023. dec. 5. 20:33
 42/86 A kérdező kommentje:
#38 Ja, mert 20+ emberrel biztosan napokig fogom tartani a kapcsolatot😂. Megnyugidhatsz, nem. Biztosan van ezek közül olyan ember akit én nem tartok érdekesnek, mert teljesen mások vagyunk, és lesz olyan is, aki meg tőlem lép le. Ilyen ez a chat, nem kell ezt véresen komolyan venni. Azért írtam az ismerkedést IS, mert ha nagyon összeillünk egy adott személyiséggel, akkor később párkapcsolat is lehet belőle. Nincsen semmi kőbe vésve, inkább írj nekem, ahelyett, hogy itt feszengsz.
2023. dec. 5. 20:37
 43/86 anonim válasza:
Melyek az érdeklődési köreid és hol laksz?
2023. dec. 5. 20:42
 44/86 anonim válasza:
Hat en irtam neked kerdezö, de igy nehez lessz talani normalisabb embert ha nem valaszolsz az üzenetemre, csak itt kommentelgetsz.
2023. dec. 5. 20:49
 45/86 anonim válasza:

10 percenként írhat. 18:20-kor rakta ki a kérdést, azaz volt ideje eddig 16 db üzenetet írnia. Elmondása szerint minimum 20 ember írt eddig neki. Nekem már 2x is írt, csakhogy kérkedjek is kicsit, mert megtehetem.

Vondd le a következtetéseket, kérlek.

2023. dec. 5. 20:52
 46/86 anonim válasza:
2 utan nekem is feladta 😅
2023. dec. 5. 21:04
 47/86 anonim válasza:
Biztos mar nem unatkozik 😄
2023. dec. 5. 21:05
 48/86 anonim válasza:
Lökjed a rizsát.
2023. dec. 5. 21:17
 49/86 anonim válasza:

Nyílván nem tud 30+ emberrel párhuzamosan beszélni, ezt senki nem kérheti számon rajta. Azt viszont igen hogy akkor miért bíztat mégtöbb embert a kommentekben hogy írjanak csak. Az meg kiváltképp ellenszenves hozzáállás, hogy elvárja írjanak neki minél többen hogy aztán majd válogathasson mint a piacon a zöldségek között, akire meg éppen ráun azt onnastól lesz*rja. Kicsit olyan ez mint a középkori lovagi tornákon, hogy meg kell küzdeni a kegyeiért a kedves kérdezőnek :D

Amúgy érdekes ha egy lány kiír hasonló kérdést, perceken belül megtelik az üzenetek mappa, ellenben ha egy fiú szeretne ismerkedni akkor kis szerencsével írnak neki 2en, ebből 1 szintén fiú :D Tudom sokszor zavaró lehet ez a lányoknak is, de egyesek (ahogy azt láthatjuk) csúnyán visszaélnek vele.

2023. dec. 5. 21:24
 50/86 A kérdező kommentje:
Rendben, innentől ketdve nem érdekel, nem vitázom. Ne írjon akkor senki! Annak a 3 embernek akivel meg tudtam normálisan pár levelet váltani annak ez nem szól, sziasztok! Nem stresszelni jöttem fel, hanem lazulni. Ha nem, nem pá.
2023. dec. 5. 21:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!