Valaki ismerkedni, vagy csak beszélgetni, barátkozni? 19/L
10 percenként írhat. 18:20-kor rakta ki a kérdést, azaz volt ideje eddig 16 db üzenetet írnia. Elmondása szerint minimum 20 ember írt eddig neki. Nekem már 2x is írt, csakhogy kérkedjek is kicsit, mert megtehetem.
Vondd le a következtetéseket, kérlek.
Nyílván nem tud 30+ emberrel párhuzamosan beszélni, ezt senki nem kérheti számon rajta. Azt viszont igen hogy akkor miért bíztat mégtöbb embert a kommentekben hogy írjanak csak. Az meg kiváltképp ellenszenves hozzáállás, hogy elvárja írjanak neki minél többen hogy aztán majd válogathasson mint a piacon a zöldségek között, akire meg éppen ráun azt onnastól lesz*rja. Kicsit olyan ez mint a középkori lovagi tornákon, hogy meg kell küzdeni a kegyeiért a kedves kérdezőnek :D
Amúgy érdekes ha egy lány kiír hasonló kérdést, perceken belül megtelik az üzenetek mappa, ellenben ha egy fiú szeretne ismerkedni akkor kis szerencsével írnak neki 2en, ebből 1 szintén fiú :D Tudom sokszor zavaró lehet ez a lányoknak is, de egyesek (ahogy azt láthatjuk) csúnyán visszaélnek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!