Valaki ismerkedni, vagy csak beszélgetni, barátkozni? 19/L
Szóval nézzük csak:
1. A bevezetőben azt írod, hogy tudod mostanában megszaporodtak a kamukérdések. Aztán kommentekből kiderül, korlátozva van a privát üzenet küldési lehetőséged, magyarán új a fiókod.
2. Az egész kiírás a kommentekkel együtt tipikus csali elemekből áll, érdemi infó viszont semmi nem derült ki rólad azon kívül hogy állítólag lány vagy, meg 19. Tulajdonképpen azon kívül hogy 19/L az egyetlen dolog amit tartalmaz, hogy kényszeresen szükségét érezted kiemelni hogy vannak kamuk, de te, na te NEM vagy kamu semmiképp.
3. Az elmúlt másfél órában mininmum kb 100 privát üzenetet kaphattál már. A privát üzenetek helyett viszont sokkal jobban foglalkoztat az itteni publikus szájkarate és győzködés hogy te bizony valódi vagy.
Diagnózis: kamu
"'1-1 szavakból leszűritek, hogy ki milyen ember'
Nem nehéz, sok lány elég egyszerűen működik, főleg ezeken az online felületeken, statisztikailag baromi nagy esély van arra amit írunk."
Na, és akkor egy ilyen gyors sztereotipia után mondjam, hogy ti nem működtök egyszerűen. :D Csak egy lépés és jön a "minden csaj ugyanolyan😭😭" nem kötelező nekem írno, ha nem értesz egyet a kérdésem tartalmával, vagy kulcsszavaival (jéézus) akkor nem muszáj írni. Biztosan találsz itt az oldalon olyat aki specifikusan keres, és kielégíti minden igényedet. :)
#18-as vagyok.
Köszönöm! Abszolút nem rosszból írtam! S igazából csak az itteni tapasztalataim alapján mondtam amit.
Ha tényleg ilyen minimálban írsz kérdést, akkor sajnos a szenny gyűlik össze a legjobban, mert akikkel kezdeni is lehetne valamit később, a kevés infó miatt, nem vesznek komolyan.
Nekem indult innen kapcsolatom, nem is egy. Azért írom amit.
Ahhoz, hogy tényleg minőségi beszélgető partnereket, adja az ég, később akár randipartnereket vagy párt is találj, hát, ahhoz picit komolyabb kiállás kell és picit jobban "elkell adnod" magad. Hogy úgy mondjam. :)
De, abszolút sok sikert! Remélem már vannak ígéretes jelentkezők!
S ne feledd! Ha gond valakinek az, ha sokat írsz, akkor az adott személy már totálisan érdektelen.
A mostani párommal, az első üzenetekben is majdhogynem regényeket írtuk. S ez, több hónap után is ugyanúgy fenáll.
De ez csak egy példa volt.
A lényeg, hogy soook sikert egyébként!! :)
#21 Diagnózis: Te nagyon ráérsz kérdéseket elemezgetni, meg azt, hogy én hány üzenetet kaptam, ha értenél is, nem csak írnál akkor már az elején leírtam, miért írok lassan. Keserű eléggé az életed, kezdj magaddal valamit, mások vegzálása helyett.
#22 Írok.
#24 Köszönöm tiszteletteljes hangnemben íródott válaszod, és sok sikert a párkapcsolatodban. ❤
Kérdező + 27-es védelmező lovagja:
Az 1-es pontig csak sikerült eljutnotok ha az utolsóba bele tudtatok kötni nem Na hát már ott kiderül hogy én bizony számításba vettem hogy miért nem tud(sz) 10 percnél előbb privátot írni. Csak ez önmagában is ellene(d) szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!